Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolem
aktív tag
S megint más az oka ha idióta vagyok......
にんじん
-
--HARDCORE--
senior tag
xDDDD
Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jézusom, ez már majdnem akkora hülyeség, mint az I am Rich app anno.
Live-Die-Respawn
-
Dr. Akula
félisten
App? Ugyan már... Ez elég basic level. Nekem enélkül is gyakran végzi a kukában, ha csal játék közben.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
ez kész,de az app fejlesztője meg díjat érdemelne
-
-
őstag
Ez az ember egy géniusz, és igazi troll is egyben. Made my day!
-
ViZion
félisten
Erről nekem ez a fogadás jut eszembe:
- fogadjunk 100 Ft-ba, hogy megállítom az orrod előtt az öklömetAmúgy aki eltörte, én azt tiltanám ki, még nem érett a telefonhasználatra.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
addikt
Az ötlet óriási, ezek szerint kellő mennyiségű hülye is van hozzá.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Zola007
veterán
Ennyi hülyét.....
Én megírnám a helyében a D.U.M.B, azaz a Deep Under Much Better app, ahol az lenne a feladat, hogy melyik mobiltulaj tudja magát mélyebben elföldelniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Strezi
őstag
Nem értem az Apple-t
Nem ikitiltani kellet volna, hanem főoldalra tenni hogy több telót tudjanak eladni
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
jézusom
addikt
Ez úgy jó, ha még leesés közben elmenti felhőbe, hogy milyen magasra sikerült dobni. Meg mondjuk csinálna fotókat magasból, de ennek is csak úgy van értelme, ha van wifi és elküldi a képeket
-
saelin
veterán
Soha nem fogom megérteni, hogy miért élnek ennyire buta emberek a földön... Nem az app kitalálójára gondolok, hanem a "játékosokra".
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
TigerCat
nagyúr
Csávó egy géniusz. Mág több ilyet! Csak 5cm vastag habszivacs tokot kell adni hozzá és kész...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
nagyúr
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
domos
senior tag
Windows Phone-ra persze ez sincs.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
Tomassy00
senior tag
Asztali gépekre kellene ilyen app
-
PHM
addikt
Követelek egy java átiratot!
Nehogy már csak az okostelefon tulajdonosok lehessenek hülyék.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
bossvico
senior tag
Sulsszpoén az lenne, ha fizetős lenne, háhááá. Fizess és törd össze.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
Televan74
nagyúr
Ajjaj,hova fejlődik a világ! Nekem ehhez app sem kell.
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
TeeJay
félisten
nem lenne egyszerűbb egy "nyomdmegagombotésbumm" appot írni?
ha megnyomja akkor meg kisüti magát a telefon
mibe hogy sok ezren lennének olyan hülyék hogy kipróbáljákMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
ScrapUnit
aktív tag
Ezen kihaltam! xD
::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}
-
JoolsNOS
veterán
válasz buvartacsko #35 üzenetére
Nem. De arányosítva nagyságrendileg több az iphone felhasználók közt az iq nulla agyhalott "pénzem van ezért a legmenőbb vagyok,legjobbmobilom van" gyökér. Persze ezt csak gondolom, mert ugye erre semmi stat. Senki ne vegye magára akinek nem inge.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Sipike19
tag
+1
Az átlag Apple fan általában úgy gondolkozik, hogy mindent megtehet, mert van pénze, az Iq-t is feldobták, de az már nem esett le, össze meg végképp nem tört
Eleve ilyen telefont venni hülyeség, mire használja, vagy mivel jobb az övé, mint az én mezei 20K-s vackom, tárhely ugyanannyi, Ram ugyanannyi, földhözvágni meg mind 2-őt lehet.Sipi
-
Fred23
nagyúr
Zseniális app! Kéne egy olyan is, ami hangosan számol, meg a kijelzőn mutatja az eltelt időt, amit a telefon kibír a víz alatt.
-
Egon
nagyúr
Hatásvadász cím. Az adott app nem arra veszi rá az embereket, hogy megöljék a telefonjukat, hanem hogy minél magasabbra dobják - az "csak" egy sajnálatos (?) "mellékhatás", hogy amennyiben nem tudják elkapni a felhajított mobilt, akkor az meghalhat.
Egyébként meg sok-sok vastag szivacs kell (tornateremben akad elég, azt kivinni a szabad ég alá), és egy dobóatléta haver..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Armahun
addikt
-
aprokaroka87
nagyúr
Azt merem remélni hogy egy PH! tag sem probálta ki.
-
aprokaroka87
nagyúr
Most látom van a fejlesztőnek pénzégető appja is
-
kisza25
félisten
jó nekik, nincs agyuk, nem kell gondolkozni, just du it
-
dsg012
csendes tag
Ha igaz a szandekossag a fejleszto reszerol akkor szimplan egy fasz. Ki nem allhatom azokat akik folyton bele akarnak pofazni abba, hogy masok hogy elnek foleg ilyen destruktiv modon. Remelem beperlik a fenebe es leverik rajta a telefonok arat.
-
PHM
addikt
-
Zola007
veterán
-
T_Stark
őstag
Ennyi barmot...
Ezeknek olyan app kéne ,ami azt teszteli meddig bírja a telefon légüres térben, de kézben fogva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Kuponkunyeráló
- Parfüm topik
- Xbox Series X|S