Új hozzászólás Aktív témák
-
Valdez
őstag
Mi is pontosan a wddm 1.2? Miért jobb mint az 1.1?
-
Daywalker
addikt
Röviden: WDDM=Windows Display Driver Model. A W8-nak az 1.2 fog kelleni, ebben sok dolog van: például jobb memóriakezelés, nagyobb teljesítmény, javított erőforrás kezelés stbstb.
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Zeratul
addikt
Akkor trollkodok egy kicsit és a z.intel?
-
rankesz
veterán
Valaki letesztelhetné hogy mennek a játékok pl. win7 +- ? fps...
-
rankesz
veterán
válasz TESCO-Zsömle #7 üzenetére
Mindennapos használatra elég stabil a cucc? Fel merjem tenni fő rendszernek?
-
törölt tag
A korábbi Intelre írt alkalmazások is futnak majd a win8-as ARM-os táblákon? Mert ha nem, akkor a win8 kb. az egyetlen előnyét veszti el az androiddal és az iOS-el szemben a tábla piacon.
Az is érdekes kérdés, hogy a jövőben az áltagfelhasználók a telefonjukhoz akarják-e igazítani a PC-jüket (értsd: inteles android), vagy a PChez a telefonjukat (értsd: azért veszek win-es telefont, mert a PCmen is az fut). -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz TESCO-Zsömle #14 üzenetére
Az új kékhalál odabasz nem? Az a " :( " kezdés
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
TK36
aktív tag
Kicsit nem a témába vág:ha jól látom/figyelem, akkor a Tegrának minden évben újabb és újabb verziói jönnek ki. Ez az ütem nem túl gyors?
-
vinibali
őstag
kíváncsi vagyok a komoly ARM vs. x86 erőfitogtatásra
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
Entryy
aktív tag
válasz #44630784 #12 üzenetére
Ezt már korábban én is említettem, hogy komplett platformot szeretnék.
Mint az IOS az összes eszközön ugyan az fut. (Persze specifikáltan.)
Ilyet akarok én is és akkor már csak egy saját webszerver és bárhol, bármikor, bármit ott tudok folytatni ahol abbahagytam és mindegy, hogy milyen típusú hardwaret használatm.http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
kerelo
aktív tag
Ez jó hír.szeretettel várjuk.
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
-
Kaiku
senior tag
Csak azt nem értem, hogy miért kell még mindig az asztali gépek piacára a 32bit-es OP rendszert fejleszteni!? Már a Win7-nél sem értettem. Pazarolják csak az erőforrásokat...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Mert pl. vállalati környezetben, vagy irodákban még mindig 32 biten mennek csak a programok, amik kellenek pl. a könyveléshez meg az ilyen munkákhoz. Nálunk windows 2000 + dos. 64 bites win7-en nem hiszem hogy menne az a program. Nem beszélve arról, hogy pénz sincs gépek fejlesztésére.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Kaiku
senior tag
-
tokman6
csendes tag
Üdv! Remélem jó helyre írok...
Szóval van egy asus k50ab notebookom. van benne egy radeon mobility hd 4570 512mb-os vga.
Viszont nincs hozzá win8 driver... ilyenkor mi a teendő???
Olyan nincs hogy valami nem sörnyitó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -35% Bivaly i5-13500H 6Mag 16GB/512GB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo B51-80 i5 Alaplap hibás alkatrész bontás
- Acer Nitro 16 (Garanciás/G-Sync/165Hz/16:10/1TB)
- EXCLUSIVE AJÁNLAT! Samsung Galaxy Book 4 /Intel 7-150U/16GB/1 TB SSD/15,6/Intel Graphics/Garancia
- AKCIÓ% Dobozos új HP VICTUS Gamer laptop/i7-13700H/32GB/1000GB SSD/RTX 4060 8 GB/144Hz/
- HP 250 G9 - 15.6" FHD / Core i5-1235U / 8-16Gb / 512Gb NVME / Type-C / HUN / Windows 11
- HP ProBook 640 G2 (i5-6200U, 4GB RAM, 120GB SSD, 1920x1080 FHD) töltő nélkül
- KARÁCSONYI AKCIÓS ÁR! HP Elitebook 850 G6, I7-8665U, 16 GB, 512 SSD
- Dell 0Y5J14 billentyűzet
- TORX Csavarhúzó Eladó! Méret: T 25x200mm - Appel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest