Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Hővezető paszták
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemszabad
tag
Mondd meg, ki a nem félhülye. Elég rég várok erre, de úgy tűnik, hiába.
Olvastam a cikket, elfogadom az ott leírtakat. De az egy ember hitelességét kérdőjelezi meg. Van ezer másik, aki nem a nyugat pénzelte csatornákon keresztül látja ugyanúgy. Ezek mind konteo hívő félhülyék?
Áruld már el, miből gondolod, hogy az igazságot, a valóságot az általad preferált források közvetítik.
Egy szóval sem mondtam, hogy az oroszhoz húzok. Az a világ éppúgy taszít, mint az USA, csak más okból. Itt sok magyar osztja az észt, és savazza Magyarországot - külföldről. Már bocsánat, én még most is itt élek, itt is szeretnék. Miért kéne bárhová is húznom? Ha a jelen helyzetet nézzük, és csak ezt: amerikai ismét háborút (vagy mondjam, hogy ismét világháborút?) idézett elő, az orosz belement. Aki kést rántott, az az orosz, ehhez nem férhet kétség, ne szépítsük. Egyik sem a szívem csücske.
A két véglet. Szélsőség mindkettő. Az egyikben azt csinálsz, amit akarsz, a másikban azt, amit lehet. Vezet bármelyik is valahová? Az egyikben lelő az utcán egy 12 éves, a másikban meg bizonyos szavakét börtön jár. Egy dologban előny az, hogy az orosz nem indult el a 'fejlődés' útján: több maradt meg a hagyományos értékekből. Ezt mondtam korábban is. Nyugati életszínvonal?
Egyfelől eszementen pazarolnak, megalománia fellegvára, másfelől meg meghal, mert nincs elég pénze ahhoz, hogy meggyógyítsák. Egész életét albérletben éli le. Nyilván ez nem feltétlen anyagi vonzatú kérdés, ez a kultúrájuk része. Ez az a csodálatos világ? Meg az, ahogy pl. a veteránokkal bánnak, akik azért rokkannak meg, mert a sokcsillagos lobogó alatt mennek hadba abban a hiszemben, hogy ők a jót képviselik?
Szerintem ez a torz kép, ami kialakult itt sokakban, csak az idióta filmjeiknek köszönhető.
Egyébként még az is érdekelne, hogy mi alapján foglalsz állást, hiszen csak egyfelől van input jelen konfliktusban, csak az egyik narratíva érvényesül.
2 kicsi lányom van, a román határ mellett élek. Gondolod, hogy én tapsolok mindentől függetlenül annak, hogy Putyin megindította az offenzívát? Ki az, akinek ez jó? Nyilván ez költői kérdés, a válasz ismert. De mindegy is, hol élsz az országon belül, sőt, lehet az sem számít, Európábán hol. Ha más nem, a gazdasági hatások már most sújtanak bennünket.
Lehet, hogy volt már, és az is, hogy nem ez a fickó szarja a spanyol viaszt, viszont amiket mond, abba nehéz belekötni:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- EAFC 26
- Disney+
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Egyfelől eszementen pazarolnak, megalománia fellegvára, másfelől meg meghal, mert nincs elég pénze ahhoz, hogy meggyógyítsák. Egész életét albérletben éli le. Nyilván ez nem feltétlen anyagi vonzatú kérdés, ez a kultúrájuk része. Ez az a csodálatos világ? Meg az, ahogy pl. a veteránokkal bánnak, akik azért rokkannak meg, mert a sokcsillagos lobogó alatt mennek hadba abban a hiszemben, hogy ők a jót képviselik?