Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
btprg
senior tag
válasz
drotsztyuart
üzenetére
Hát igen, jól látod a lényeget, ami a politikusokat illeti.
Én még sose láttam olyan dolgot amazon, amit érdemes lett volna megvenni onnan, de alapvetően nekem se túl szimpatikus cég.
Viszont azt kicsit képmutatásnak érzem, hogy megy a nagy zöld duma, meg hogy milyen csomagolóanyagokat használjanak, közben meg az emberek 90%-a úgy zabál minden nap egy új garnitúra eldobható műanyagból, hogy meg se fordul a fejében hogy ez mennyire alja dolog, és hány tonna szemét termelődik csak emiatt az amúgy szükségtelen pazarlás miatt.
Amíg az eldobható műanyag kajatárolókat meg evőeszközöket se tiltják be, és a nagyítóval is alig látszó mennyiségű visszaváltható akármit is csak szüntetik meg, amíg az áruházban már lassan minden szem szőlő külön műanyagba lesz csomagolva, addig hogy várjuk hogy komolyabb téren bármi értelmes változás legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- R5 5600X/32GB DDR4/6700 XT 12GB/1TB M2 P4+2TB M2 P3 SSD/Ss GX 750W/G213/Razer DA3+pad/FHD 170Hz 24"
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest