Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Busterftw
üzenetére
Ez azért komplexebb probléma annál, hogy egy tiltással hirtelen megoldják. Van róla sok fejtegetés neten, hogy amíg jónak és zöldnek hangzik, hogy szövetből készült szatyrot használj a műanyag helyett, de ugye annál meg az előállítás szennyezőbb és drágább, így több (tíz)ezer alkalommal kellene használni ahhoz, hogy egálra jöjjön ki a szennyezés CO2-re fordított lábnyoma egy eldobható zacsival. Persze nem egyenlő teljesen, mert az egyik a levegőt szennyezi, a másik meg az óceánt például, de azért mégis ki fog vajon 10-20 évig ugyanazzal az egy szatyorral járni vásárolni...?
Aztán ott van az is, hogy az újrahasznosíható dolgok mekkora részét hasznosítják tényleg újra, vagy mi lesz velük.Ettől még engem is fel szokott húzni, amikor a házban kitett szelektív kukákban teljesen vegyesen ahogy jön úgy puffan dobálják be a szemetet
Mert ő leszarja, vagy ott volt hely éppen. Azt kellene az emberekben tudatosítani, hogy attól, hogy ő kidobta/kivitte a szemetet, még az nem tűnt el mint probléma és nem varázsütésre megszűnik létezni. -
Polllen
félisten
válasz
Busterftw
üzenetére
Sajnos tudom, hogy igazad van. Csak emellett én el tudnám viselni, ha szigorítanák a személyekre vonatkozó szabályokat is. És szerintem kellene is.
Pl. Mo szerintem nem jár élen a környezetvédelemben, de a közvetlen környezetemben látom, hogyan próbálnak tenni pl. az illegális szemétlerakó ellen. (kikerül kamera, van külön applikáció, amin be lehet jelenteni hol látsz ilyen szemetet és begyűjtik, stb-stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Napelem
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4444
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert ő leszarja, vagy ott volt hely éppen. Azt kellene az emberekben tudatosítani, hogy attól, hogy ő kidobta/kivitte a szemetet, még az nem tűnt el mint probléma és nem varázsütésre megszűnik létezni.