Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • nakos1212

  senior tag

  Igen, ez a gondom - a spec sheetet kiirni nem tul high effort, raadasul mivel megjelent mar egy nepszeru youtube csatornan, elegge okafogyott atvenni egy ilyen random "erdekesseg"

 • Synthwave

  HÁZIGAZDA

  Nem az a kérdés, hogy a 11 millió feliratkozóval rendelkező, legnagyobb IT YouTubernek (CEO-nak) hány hónap könyörgés után (az elején rögtön említi) küldik ki a tesztpéldányt, hanem az, hogy írott formában hol és mikor jelentek meg róla hírek. Kéne látni a különbséget, merthogy van. Nincs is ebből a lapból retail, de még normális 3rd party forrás se (mint utólag kiderült, a videón kívül, ugye). Legalábbis én nem találtam, igaz, nem ültem 6 nap 6 éjszakát a Google legeldugodtabb távol-keleti bugyraiban.

  Ha adsz jobb forrást, szívesen írok róla 50 sort is, hacsak nem az előbb linkelt YT videó transzszkriptjére gondolsz. Ha viszont 50 sor lenne róla, másnak meg az lenne a baja, hogy miért írunk egy ennyire periférián lévő valamiről ennyit, mikor száz más olyan hír van, ami nagyságrendekkel nagyobb közönséget érint - és ez valahol érthetőbb is lenne.

  ----------------------------------------------------------------------

  (#32) nakos1212: Ennyi erővel az írott sajtó háromnegyede felesleges, nem? Mindenki nézzen jutubot, oszt jóvanaz, még fórumozni is lehet a komment szekcióban. Illetve amúgy is mindenki legalább erős középfokon érti a technikai zsargonnal csövön lévő, beszélt angolt, olyan múltszázadi a magyarul olvasás. :U

  Átvenni maximum akkor vettem volna át, ha láttam volna a videót a megírás előtt, de nem láttam. Meg akkor jelezném forrásnak a szóban forgó megosztó portált. A high/low effortra inkább nem is írok semmit, főleg nem egy pársoros hír esetén, amihez értelmes forrás sincs, maximum akkor, ha Linust szövegesítek.

  tl;dr: Van sapka, nincs sapka, teljesen mindegy, de kivételesen nincs igazatok.

  [ Szerkesztve ]

  SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

 • DBob

  őstag

  Így.

  - elkészült egy termék
  - ennek egy példányának beszerzéséről megtörténtek az egyeztetések
  - leszállításra került a világ egyik pontjáról a másikra karantén időben
  - elkészítették (forgatás + vágás) a róla készült videót
  - publikálták ütemezve a kívánt napon (ami nem tudjuk mennyivel van az elkészült vágás után)
  ...
  - és egy hétre rá megjelent pár hasáb erről a PH-n.

  Anno volt a Prohardver. Majd mellé nőtte magát az IT café, GAMEPOD, LOGOUT, HardverApró és nyilván a fórum. Pont maga a Prohardver rész mellett viszont, erősen elhúzott az idő. Jelentős késéssel jelennek meg 'vélemény-hírek', tesztek aligha. Utóbbi nem is feltétlenül gond már.

  Az is sokatmondó, ha az ember pontatlanságot talál és jelzi, még kikérik maguknak, hiszen 'én fordítottam a cikket, én értek hozzá'. Ez az igazán nagy baj szerintem, ami jelen van talán minden hír alatt.

  :(

  Keresem a PC Guru első 12-15 CD mellékletét! (1998-tól)

Hozzászólok Aktív témák