Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • zka67

  őstag

  Szia, a W10-ben is le lehet tiltani a frissítést, amit én meg is tettem a feleségem gépén és a laptopján is, azóta nem sír nekem naponta, hogy 40 percig nem tud semmit csinálni a gépeivel. A letiltás pedig pofonegyszerű:

  A szolgáltatásoknál kell letiltani a Windows Update-t :)

 • zka67

  őstag

  ööö a laptopot kb. másfél éve vettem neki, az asztali gépét pedig egy éve cseréltük le, és azóta nem kapcsolt vissza a frissítés. Hallottam már, hogy egyeseknek visszakapcsol, nálunk nem. Egyébként én meg ragaszkodok a "jó öreg" W7-hez, aminél szintén a telepítéskor az első dolgom volt letiltani a frissítéseket, sőt, víruskergetőt meg sose használtunk egyetlen gépen se, pedig több mint 30 éve foglalkozok számítástechnikával. És érdekes módon sose nyaltunk még be semmit, a feleségem is ésszel csinál mindent, ha letölteni kell valamit ős sose nyom rá, hanem megkér engem, hogy csináljam meg neki. Ja, a W10-eken még a Defendert is letiltottam (a W7-en meg alapból nem is engedélyeztem), kvára lassítja a rendszert, és nem azért vettem gyors gépeket a feleségemnek, hogy aztán lassítsa azt bármi felesleges dolog is.

  Mindenki jön itt nekem a biztonsággal, hogy az milyen fontos... hát pont leszrom néhány itthoni gépnél, és főleg egy olyan routernél, amit kívülről még pingelni se lehet. A cégnél meg kizárólag linuxos szervereket használunk, azok szépen elfrissítgetik magukat a háttérben, kb. évente egyszer szoktuk újraindítani amikor HW karbantartás van, azaz kitakarítjuk belőlük a porcicákat.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák