Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • lemusz

  addikt

  Én is win7-en maradtam volna, de sajna B360-as chipseten kb lehetetlen működésre bírni az usb-s egeret még usb2.0-ben sem működik usb3-as addolt driveres win7 telepítéssel sem. Z370-en bezzeg minden fasza, nah mindegy emiatt nem akartam másik lapra költeni. Hónapokig nyűglődtem mire megszoktam a win10-et, de ahhoz hogy végül beadjam a derekam az is kellett, hogy rátaláltam az LTSB verzióra ncore-on. Vállalati verzió, sok előtelepített faszságtól mentes és később se települnek rá vissza. Frissítéseket is talán később kapja meg. Persze ezt a "nem én vagyok a rendszergazda" feelinget még mindig én is érzem és neheztelem is.

  Nem vagyok egy problémázós típus, de egy hete kb ez tette be a kulcsot. Nem értettem miért vagyok olyan szar csében, miért olyan az aimom mintha teljesen más egerem lenne mint korábban. Hát ezért: [link]
  Ilyen pl. win7-en sose volt.

  [ Szerkesztve ]

 • lemusz

  addikt

  Úgy jelentkezett, hogy egyik este még játszottunk, tök rendben minden, frissítettem, másnap meg mint valami noob, nem bírtam killelni, ráhúzni a kurzort az ellenfélre, ilyesmik. Kb delay-es lett az egér, nem sokkal, de pont annyival, hogy én azt már megéreztem. Haver röhögött mikor mondtam neki biztos az update volt, ő azt mondta csak szar napunk van, ezzel nyugtáztuk a napot. Csak aztán rákövetkező 2-3 napban is konzisztensen szarok voltunk minden nap és minden meccsen. Nagyon kontrasztos volt a teljesítménybeli különbség és így hogy több napig így volt nem lehetett a véletlenre se fogni. A történethez hozzátartozik, hogy több ezer órám van a játékban, legmagasabb rang, így elhiheted, hogy a legapróbb változást is megtudom benne érezni, ráadásul highsens player vagyok (2.7 ingame, 800 dpi) szóval lehet jobban is megéreztem ezt másoknál. Aztán ez így ment napokig, míg rá nem bukkantam pont itt PH-n egy topikban erre a hírre. Letöröltem azt a 887-es végződésű frissítést, újraindítottam a gépet és azóta minden ismét fasza.

 • lemusz

  addikt

  "...de attól még az ilyen javaslatok nem követendő példák."

  Pedig ha rákeresel arra, hogy "speed up pc" kb 100-ból 99 cikk biztosan ajánlja ezeket, mint követendő példa. És ezek még csak nem is advanced user settingsek, mert nem kell értük a registryben vagy a gpedit.msc-ben turkálni, egyszerűen elérhetőek és állíthatók.

  ui.: Egyébként ez az előtöltés élő szolgáltatás még? Frissen telepített és frissített win10-en én már nem látom a szolgáltatások között, registryben sincs már nyoma. Microsoft rájött volna, hogy "mégse gyorsít az idő előrehaladtával"? :DDD

  [ Szerkesztve ]

 • lemusz

  addikt

  Mindig kivolt kapcsolva nálam és sose emelte a bootidőt, sőt! Persze elhiszem hogy volt az a hardver és szoftverkörnyezet, ahol ez így előfordulhatott. Én nekem sose volt 100 a rendszerrel induló programom, meg automatikusan megnyíló böngészőablakok hada, főleg nem valami tetvesen lassú hdd-n... De ezek már megint ilyen kinek a pap, kinek a papné típusú feleletválasztások.

  (#80) King Unique: Köszi az infót! SSD pátyolgatós beállítások szerintem nem feltétlen rosszak, még ha a frissebb kutatások azt mutatták is, hogy már semmi értelmük. Nekem egy nem éppen ajánlott típusú 60 gigás kis kingston ssd-m volt nagyon sokáig, ami állítólag sokaknál behalt, de nálam 5+ év után is bírta a strapát 5Tb+ írással és feltételezem hogy ebbe a tökéletesen stabil működésbe a "pátyolgatós beállítások" is közrejátszhattak.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák