Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Aprósólyom

  őstag

  A grafikus teljesítmény csökkenést még értem, bár én nem érzékeltem ilyet. Ez hogy jelentkezik az egérnél?

 • Lord Dragon

  senior tag

  Nekem X299-en minden működik win7 alatt. Tény, hogy volt 1 olyan dolog, amit kicsit nehezebb volt megoldani, mint a többit. De sajnos itt megint az a dolog jön elő, hogy attól, hogy valakinél jól működik valami, attól még a másik embernél nem fog. És pont ezért kellene, hogy minden téren minél jobban testre szabható legyen a rendszer, mert mindenkinek különbözik a gép és az igényei a többiekétől.....

  Igen sajnos nagyon bele lehet nézni egy-egy rosszul sikerült frissítésbe és én kurvára nem akarok időt elcseszni arra, hogy először végig várjam amíg feltelepül, aztán meg arra is időt szánjak, hogy valahogy megszabaduljak tőle, mert szarabb lett a rendszer mint amilyen volt... nekem erre nincs szükségem. Ha valamilyen frissítés jól sikerül, arról úgyis olvasni lehet. Azt feltelepítem max kézzel. De általában nincs rá szükség.

  Remélhetőleg egyszer majd felérik ésszel, hogy nem a felhasználók bekorlátozása a megoldás, hanem a választás szabadságának megadása. Tehát akkor lesz a legtöbb ember számára népszerű a rendszer, ha minél többet tudják majd úgy használni, ahogy nekik jó.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák