Új hozzászólás Aktív témák
-
worxland
addikt
Mindenkinek a magáé. Én most belevágtam a vízhűtésbe, egyelőre (<1 hónap) nem bántam meg. Jól hűt, hangja alapból alig, csak ritkán pörög föl pár másodpercig. És még tetszik is. Meg teljesítményben sem marad el a batároktól.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Igen, én is úgy látom, hogy tele a net kettéhajtott alaplapokkal ;p
Nem véletlen a tehermentesítő backplate, azzal eloszlik a súlya.
Hosszú évek óta 1+kg súlyú hűtőket használok, sosem volt gáz.
Ellenben találkoztam már olyan AIO rögzítővel, ami túl erős volt,
konkrétan tökig lehúzva hajlott a PCB és nem indult el a pumpa,
szóval az van, hogy mint mindig, felesleges a témában sarkítani. -
kalmani
tag
360-as AIO CPU hűtésem van. Jobban hűt, és kisebb helyet foglal, könnyebb szerelni, mint a léghűtést. Ám, ha elromlik a szivattyú dobhatom ki az egészet. A légűtésre csak egy új venti kell, és megy tovább. A jó léghűtés halkabb. A vízhűtés csúnya. Azok az idétlen gumicsövek nevetségessé teszik a házbelsőt. Dark Rock Pro 3-ról váltottam, kár volt.
-
nexplo
őstag
Nekem bejön. Megnyugtató ha látom hogy forog. Nekem is csak kompakt rendszereim vannak de a nagy rendszerekben tetszik ha valahol bele látni a működésbe
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Itt általános vélemény az, hogy hűtésnél a hűtési hatékonyságot vesszük figyelembe elsődlegesen és nem csillámpóni alapján értékeljük. És amíg egy lowcost AIO hangos és nem is jobb hőfokban, addig bizony a rizikómentes és halk batárok előnyt élveznek, nem csak részemről. Nem véletlenül hívjuk játékvíznek őket..az épített rendszerekhez semmi közük.
-
Nwis86
aktív tag
Pontosan! Ráadásul akinek 1 picit is számít a dizájn, az soha nem tesz a gépbe 1 ilyen csúnya kockát, felőlem csinálhatnak majd D16-ot lehet akár 2x jobb mint 1 AIO, és lehet mondjuk fele annyi az ára (mondjuk ilyen soha nem lesz) de még ha így is lenne akkor se kéne Noctua... Egyre több ember rak össze gépet dizájn szempontok szerint, pláne hogy már jó pár éve, évről évre egyre szebb alaplapokat is gyártanak, mi értelme az egésznek ha aztán az ember kitakarja 1 csunya nagy kockával... ami ráadásul még a ramokat is eltakarja, persze biztos azért vesz valaki gyönyörű G.skill Trident Z RGB ramokat hogy aztán ne lássa Szóval csak is víz, én most építek egyedit, de volt AIO is. Én még a nem tuningolható kicsi i3-akra is aio-kat ajánlok, legalábbis azoknak akik szép gépeket akarnak látni, (ismerőseim nagy része ilyen) Bár régóta látom hogy itt PH-n ez fordítva működik, az itteni vélemény ellent megy a világ bármely más fórumainak itt ami dizájnos és ami világít az kapásból szar...
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
válasz turistakolbi #3 üzenetére
Jól elzárja az utat az alaplap felé, ha ki kell csavarni egy csavart vagy kábelt bedugni mellé, akkor biztos nem lesz akkora élvezet mint egy semmit nem takaró AIO mellé.
-
nagyúr
válasz turistakolbi #3 üzenetére
30ért inkább 240-es AIO vízhűtést ajánlom és választom, nincs hangja v max annyi mint a Noctua-nak alapon. Viszont az AIO kicsi, kompakt, így kellő légáramlatot biztosít házon belül, míg egy ilyen nagy kocka megfogja a meleget és kvázi bent tartja. Mellesleg nem is olyan szép.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
nagyúr
válasz turistakolbi #1 üzenetére
én is nagyon hasonlót használok, és soha jobb CPU hűtőm eddig nem volt még.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
turistakolbi
aktív tag
Tetszik!
https://www.twitch.tv/muerte188
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Apple notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Friss rendereken a Galaxy S25 Slim
- További aktív témák...