Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BraveHeart
tag

Mint írtam, nekem ez a füst, meg egyéb dolog nem akkora durranás.. az az igazság, hogy a cf-nél a 246fps-es full max felbontással gyönyörű, s itt is van füst, meg mozgó egyéb, meg repkedő bizbasz, meg olyan mozgó pókháló, hogy előszörre megijedtem, mivel pókfóbiám van..
na, de a viccet félretéve, még nincs itt ennek az ideje szerintem, ameddig 1 játékon kívül (1, amivel játszanék) másra nem jó.. próbára jó volt, hogy megnyugtassam magam, s azóta eladtam annyiért, mint amennyiért vettem, így nem érte veszteség a pénztárcámat szerencsére a kíváncsiságom miatt..
Uff, én szólottam!

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- GTA VI
- Battlefield 6
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- BestBuy topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Xbox one X konzol 1Tb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

na, de a viccet félretéve, még nincs itt ennek az ideje szerintem, ameddig 1 játékon kívül (1, amivel játszanék) másra nem jó.. próbára jó volt, hogy megnyugtassam magam, s azóta eladtam annyiért, mint amennyiért vettem, így nem érte veszteség a pénztárcámat szerencsére a kíváncsiságom miatt..