Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Milyen egeret válasszak?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
domiromm
tag
válasz
Szultan08
üzenetére
Egyes játékok támogatják csak a physx-et amit az nvidia fejleszt [Honlap].
Az internetes játékok nem menek mert a patch-el ütközik (pl. Hawken)
A csomag pack hybrid physx-hez [Genl mod].
Ha nincs nvidia kártya akkor a cpu számol ami jóval gyengébb.
Magyar nyelvű leírás [link].
Öszekötni meg úgy nrm tudod mert az nvidia sli-t - amd crosfirét támogat.
Leg nagyobb játék élményem hybrid physx-el alice madnes returns volt.
Ha bármi segitség kell írj.
-
Szultan08
csendes tag
válasz
domiromm
üzenetére
Értem. Köszi, akkor már egyel okosabb vagyok.
Én ezt az alaplapot néztem ki:
http://www.asus.com/Motherboards/A88XPRO/#specifications
Hely van benne akár 3 videókarinak is, de kérdés hogy dolgoztatja is őket együtt, vagy csak külön?
Itt a gyártói oldalon csak annyi van hogy CrossfireX-et támogat, Nvidia-ról szó sincs.Valahogy nem találok ilyen témát google-al. Lehet én bénázok.
Köszönöm a választ, azért már sokkal közelebb vagyok.Ja, és a szoftvereket amik kellenek az összehangoláshoz azt megtalálom a driver csomagokban?
Köszi. -
domiromm
tag
válasz
Szultan08
üzenetére
Hello.
Én tulajdon képen azért használtam ati+nvidia kombót hogy ati kártyára teremtsek hybrid physx-et +cuda-t.
HD5830 + GT520-at raktam egybe, de mivel egyre kevesebb játéknál lehet használni én már nem ajánlom játék céljából.A10 crosfire-be kötve másik vga val már elég jól lehet játszani és mellé be is lehet rakni az nvidiát ha olyan alaplapot veszel.
Én a 10-et mondok.

-
Szultan08
csendes tag
Sziasztok!
Látom itt vannak hozzáértő kópék. Szükségem lenne a véleményetekre, egy jó tanácsra.
Jelenleg van egy szotyi alaplapom, benne Nvidia GTX550 Ti, és kicsit fejlesztenék.Meliyk jobb döntés teljesítményben? Árban azt látom hogy kb ugyanaz lenne a vége, azaz 100K Huf.
FM2+ lap + A10 7850K proci, Nvidia khajít, helyette R7 250 / 260?
vagy AM3+ lap + proci + Nvidia megtart + mellé egy valamilyen Ati?Utóbbi esetben milyen Ati legyen? Mindegyik hybridelhető a jelenlegi karimmal?
Továbbá milyen szoftver kell hozzá?
Alaplapnak kell tudni valami különöset?
Alapvetően gamer alaplapokat néztem, ami tud SLI-t és CF-et is. Remélem az elég. 30K-ba kerülnek és jónak tűnnek.Köszönöm szépen.
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok 5770 mellé keresek valami olcsó karit fizikára mit ajánlotok
igazából bfbc2 mellé kéne mert ha sokk a füst meg a robbantgatás mellettem elégé beakad a játék
full hd ban játszom élsimogatás meg ilyesmik nélkül 4 magosított phenomal 4 giga ram társaságában -
domiromm
tag
válasz
JuniorKill
üzenetére
Üdv.
G210 nem támogatja a physx-et.
Hol kel bekapcsolni gt 520-nál a physx-et? -
JuniorKill
csendes tag
hd5450 és gt210 mért nem megy együt a vin látja mind akettöt de a 210 csak alap orajelen megy. tanács hogy hogyan tudom munkára birni a 210est. 5450 a fö kártya. alaplapom Ga-EX38-DS5 1es pci-e hd 5450 2es pci-e gt210
-
Gus-T.
tag
Sziasztok.
Máshogy kérdezem.
Szerintetek mennyit gyorsítana a 3D-s render-időmön, ha egy EVGA GTX580 3GB!!-ot lecserélnék egy szintén GTX, de 680-ra? (2 vagy 4GB -ra)
Tudom hogy cad kártya kellene (quadro v. Firepro), de imádok játszani

szóval lenne értelme? Hozna 20-30 %-ot render sebességben? (3Dmax, Cinema4D, CS6, corelX6...)
-
Gus-T.
tag
Eligazítanátok a témában?
Adott egy i72600k + ASUS sabertooth P67 + 16G ram + 256 samu SSD
és egy EVGA 580gtx 3GMostanában el kellett kezdenem 3Dmax és Cinema 4D-t használni és hát a renderidő... noss hát nem erre van a gtx, tisztában vagyok vele. (tudom firepro vagy quadro)
De olvastam, hogy többeknek sikerült egy pc-be összerakni a két karit (volt: gtx + firepro, és volt gtx + quadro)
Annak ellenére, hogy többen is határozottan állították, ilyet nem lehet.Szóval egy 580 mellé mit ajánlotok ? (3Dmax és Cinema 4D -hez)
Ill a legfontosabb:
- ennek a telepítési metódusáról tud valaki megbízható infókat?
- melyik kártyáról van meghajtva a monitor és hogy mondom meg a 3D-nek hogy a a fire/quadro-t használja a rendernél, de ha épp nem 3D-zek akkor term a gtx-et használja?Ja és sima 2 monitoros rendszerem van kiterjesztett asztallal... semmi faxni.
TUDOM nem egyszerű, de talán el tudtok irányítani... köszönöm.
-
mateoo
csendes tag
sziasztok
énis akarok most össze rakni ati + nv karit GIGABYTE PCI-Ex16x ATI HD 7870 2GB és nv 8800gtx et
ehez a párositáshoz mit szóltok. mit várhatok tőle majd game alatt ? -
fasirTTT
őstag
hát nemtudom, h most sikerült e, mert borderland2-be nemtudom állítani, de az a tesztrprogram fut, és a gpu-z is jelzi.
-
fasirTTT
őstag
válasz
BlackPriest
üzenetére
és ezt a patcht honnan lehet leszedni ?

vagy hol találom ? -
fasirTTT
őstag
nem tudom él-e még ez a topik, de ha igen és valaki segítene abba a, hogy a legújabb ATI drivert felteszem + a leírt drivert az nv-hez az úgy jólenne ?
6950 + 860GTS
-
czpitti
senior tag
Kérdésem lenne : asus crosshair 4 extreme alaplap,asus aressel.Fizikára betennék egy gt440-est.Valaki leírná érdemes-e vele foglalkoznom?Ha igen az erre vonatkozó írások élnek-e még? ( a kis nvidia csak áll a polcon a gépben elférne és sose tudni mikor jönne jól a fizika )
-
jagela
csendes tag
Sziasztok!
Ujra összeraktam egy hibrid rendszert,ati 5870 és nv gts450 párossal.Feltettem a 285.79 nv drivert 9.11.0621 physxet és az utolso ati drivert és a 1.05ff patch-et,mindet teszt tökéletesen müködik.A problémám a következö:Az ati kártyán 3 monitort használok eyefinity..ha az nv kártyára kiterjesztem a monitoron,(van monitor az nv kártyán is)nem indulnak a játékok és minden ujraindulás után a képernyö beállitások teljesen elszállnak.
-
totyino77
tag
hello mindenki van egy 5870 vgám és mellé beraktam egy gainward9500gt phisx számolni de valamiért a win töltéskor lefagy mi lehet az oka az alaplapom [link] segitséget kérnék
-
Logan83
csendes tag
Sziasztok.
Szerintetek elegendő lenne a GT 520-as erre a célra?
Pl: (http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGT520_SILENTDI1GD3LP/)
Mert ennyit megérne a kísérlet. -
TheJoeker
tag
Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy HD 6970-es VGA mellé, GTS 450-et érdemes lenne PhysX kártyaként használni?
-
Ranagol_5
őstag
válasz
steve0707
üzenetére
Zavaró, hogy GPU-Z-nél az ati kártyánál is ki van pipálódva a physx is meg az OpenCL is, ami alapból nem lenne, ugyanúgy, ahogy NV kártyánál. De úgy néz ki nekem sikerült működésre bírni.
Fluidmark alapján nem igazán tudtam kivenni, hogy használja-e a NV kártyát, mert nem mutatta, hogy terhelés alatt lenne, viszont UT3 alatt melegszik, szóval működik.

-
Ranagol_5
őstag
Az ATI driverből mindegy, hogy melyiket van fenn?
-
simi762
tag
Én már futtattam, és elég jó, csak most w7-em van, de ezzel még nem próbáltam.
-
Szoszibá
tag
Sziasztok! Én már ott elakadok, hogy berakom az Nvidia karit és nem tudom a driverét feltenni. Az illesztőprogram nem talált kompatibilis grafikus hardvert. Szóval olyan mintha nem látná a karit.
Maximus II Formulám van. Az elsődleges kártya egy 5850-es, az Nvidia meg egy 8800GTS. Mit rontok el? Biosban nem találtam beállítást, hogy engedélyeznem kellene a másik PCI-e slotot. Előre is köszönöm! -
ffodi
veterán
-
niklebi
senior tag
válasz
fasirTTT
üzenetére
Pedig szerintem működnie kell. Valamit biztosan elrontasz, hiába próbáltad már sokadszor.
A patchet csökkentett módban aktiváltad? A képernyő kiterjesztésnél mindent a leírásnak megfelelően hajtottál végre? Szerintem olvasd át ezeket még egyszer jó alaposan.
1 , 2, 3, 4.
Amikor még én telepítettem én is jó párszor elrontottam a képernyő kiterjesztést. A physx-et pedig neked kell bepipálni.
Szerintem próbáld újra

-
fasirTTT
őstag
CF kábel nem kell amúgy, nem ?
-
fasirTTT
őstag
-
ffodi
veterán
válasz
fasirTTT
üzenetére
Rossz a sorrend...
Használj driver sweepert először is.
Aztán ha mindent letöröltél restart.
1, AMD driver fel, restart
2, NV driver fel, próbáld a 258.96 verziót, NINCS restart
3, Physx mod 1,04ff futtatása(9.10.0512), NINCS restart
4, Physx driver install, NINCS restart
5, Physx mod 1.04ff futtatása, Most mehet a restart.
6, Ha megvan terjeszd ki a képernyőt, aztán mehet a teszt, így működnie kell.
-
steve0707
tag
válasz
fasirTTT
üzenetére
Szerintem túlvariáltad.....

AMD.-fel..újra ind....NVIDIA...fel...(benne van a PISSIX!)-most a mod.1.04.ff...
ha akarod újra indítod....most kiterjeszt...ÉS KÉSZ!...TESZT.-..mosolyog..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Ne foglalkozz a Pissix kapcsolóval ...)
GPU.z.-n. ellenőrizd...indítsd a FluidMark_v1.1.1-et...bal felső sarokban hardvare pissix-felirat....
sose add fel. 
-
fasirTTT
őstag
válasz
fasirTTT
üzenetére
á, én feladom
leszedtem legújabb nv drivert, physX-et, Hybrid-PhysX-mod-1.04ff-et
letöröltem gépről minden drivert
resi
amd + nv + physx instalálás
resi
csökkentett mód -> progi indít és csinálja adolgát
resi
elpróbálom indítani NV cp-jét, de nem enged. oké akk megcsinálom ezt a kiterjesztett asztalt. most jó, de nincs olyan lehetőség hogy physX bekapcsolása vagy valami hasonló.....
na ennyit erről... -
steve0707
tag
Elírtam..

AMD.:11.8.
ÉsATI.-RADEON Graphics AMD.

-
fasirTTT
őstag
á basszus, szerintem nem lett jó

leszedtem ezt a 2/3 cuccost:
- PhysX System Software 9.10.0514
- GeForce/ION Release 260 WHQL 260.89
- PhysX-mod-1.04ffúgy csináltam ahogy le van írva a 6. pontig (de ez az "a-e" ez nekem nem ugyan ez
de valamit csináltam)elindítottam a GRAW2-t mert az az egyettlen fizikás gémem, de nem tudom bekapcsolni a fizikát, csak normál beállítás van (ami régen alapból is volt)
-
fasirTTT
őstag
11.6-os CCCvel működik a dolog ?
-
loczi1
csendes tag
hali!
akinek van tapasztalata, hogy hogy megy ez a módszer phtoshoppal meg komoly videóvágókkal.
studió minőség kell, edius érdekelne, azzal van valakinek tapasztalata?
köszi!
ha van kép vagy valami légyszi mail: loczi1@gmail.com -
Eddyke
csendes tag
nekem az a hiba áll fent, hogy az nv control panelen nincs physx ki ill bekapcsolásra semmilyen gomb. ati driver és az nv driver legújabb fentvan. a hybrid physx 1.04 a végén kiírja a kis ablakba No $$ found. Nothing to steal :[ az 1.03 lefut a végén ezt írja cake is done.
Kiterjesztett képernyőt engedi megcsinálni a gf-re
Esetleg ígyis működik a physx csak nem álítható vagy nem?
Régebbi driverrel való írást olvastam csak nemtudom, hogy az frisítettel is ugyan az van-e. -
Tuco78
aktív tag
Ati Vga-m van(4870x2)
Most filózom egy Aegia Physx PCIe1x kártya vásárlásán a Physx támogatás miatt.
Csak ez jöhet szóba mert a másik PCI E16x foglalatomat takarja a VGA hűtése(Arctic Cooling Accelero Xtreme)
MI a különbség ezek közt a kártyák közt?
A PCI E1x-nek nem túl kevés a sávszéllessége?
Sok helyen olvastam,hogy egy plusz nvidia vga-t használnak fizikázásra.
Most akkor melyik a jobb megoldás?
Igazából fogalmam sincs az egészről ezért ha tudtok légyszi segitsetek!!! -
Sziasztok mi a véleményetek az Nvidia 460 768MB-os kártyárol?
-
kris75
aktív tag
Hello! melyik a legutolsó nvidia driver amivel megy a hibrid megoldás?
Krs
-
Silverss
aktív tag
Hy!
DX11es AMD mellé DX11es Nvidia-t keressek, vagy lényegtelen? -
BraveHeart
tag

Mint írtam, nekem ez a füst, meg egyéb dolog nem akkora durranás.. az az igazság, hogy a cf-nél a 246fps-es full max felbontással gyönyörű, s itt is van füst, meg mozgó egyéb, meg repkedő bizbasz, meg olyan mozgó pókháló, hogy előszörre megijedtem, mivel pókfóbiám van..
na, de a viccet félretéve, még nincs itt ennek az ideje szerintem, ameddig 1 játékon kívül (1, amivel játszanék) másra nem jó.. próbára jó volt, hogy megnyugtassam magam, s azóta eladtam annyiért, mint amennyiért vettem, így nem érte veszteség a pénztárcámat szerencsére a kíváncsiságom miatt..
Uff, én szólottam!

-
kefizor
tag
válasz
BraveHeart
üzenetére
Tudtommal elég egy 8600GT is. Csak kérdés mire. nem?

-
dajani
tag
válasz
BraveHeart
üzenetére
Akkor felejtős, max. 10k-m lett volna rá, de ahogy írod nem érdemes akkor annyit sem rá költeni, hisz neked jobb kártyákkal sem dobot hanyat.
-
dajani
tag
Sziasztok.
ATI HD5750 mellé elég a 8600GT 256MB DDR3? Vagy erősebb kell, hogy kihozza a Physx előnyét?
Üdv
-
GAbre
veterán
válasz
BraveHeart
üzenetére
Jah az a 21 fps,nem kevés kicsit?

-
GAbre
veterán
válasz
BraveHeart
üzenetére
De bőven van!
Van füst,vannak zászlók is ami mozognak,meg az újságpapírok...
Ez mindíg nagy port kavart,h látszik-e a physx!
De tény,h látszik,csak a laikusok,nem látják...
-
BraveHeart
tag

"Egyedül a második prociteszt lehet lényegesen gyorsabb vantage-ben ha bent van a GTS."- ez teljes mértékben így is volt, a repcsik olyan gyorsan röpültek be a képernyő közepére, mint Speedy Gonzales a sajtboltba!
na, de a viccet félretéve, tényleg gyorsult, ezért is gondoltam, hogy teljesen jól müxik a dolog!"Csak akkor hoz a konyhára a GTS, ha az adott progi támogatja a Physx-et. A Batmant is úgy lett volna érdemes tesztelni, hogy belököd a CF esetén is a fizikát highra, utánna leteszteled úgy high-on, hogy bent van a GTS.
"- vhááá... igen, néha a legkézenfekvőbb dolgok figyelmen kívül hagyása a legprimitívebb feltételezéseket eredményezik ... mivel csak a gts-t vettem ki, így most a cf-el megcsináltam high beállítással... megkövetlek!

mint mondottam volt, hibriddel 117 fps volt high-on, s tény, hogy a 246 fps átlag cf-nél a physx kikapcsolásával volt.. na, most a 5870 cf-el high physx-el 21 fps!!!!

tényleg működött!

viszont: nem látok különbséget physx high és off között.. tényleg! szóval azt kell mondanom, hogy a költségek egyáltalán nem érik meg a dolgot... persze, ezzel nem kell egyetérteni, ez a saját véleményem, mivel a játszhatóság élménye semmivel sem különbözik egymástól. ezt is kiprobáltam, s legalább többet nem birizgálja a fantáziámat... viszont a vibrálásos dolog elég idegesítő volt, s folyamatosan megmaradt..
egyébként az 1.04ff-el csináltam, 11.2-es ati driverrel, s a 197.45-ös nvidia driverrel, illetve a PhysX_10.02.22_9.10.0222 software-t telepítettem...
tapasztalat, hogy nem kellett még az ati-t sem leszedni, beraktam a gts-t, fel a driver, meg a többi, s ment minden simán... mint említettem, egyedül a folyamatos vibrálás megjelenése, illetve néha az asztal szellemképe volt idegesítő, ha új alkalmazást nyitottam meg...
-
ffodi
veterán
válasz
BraveHeart
üzenetére
Egyedül a második prociteszt lehet lényegesen gyorsabb vantage-ben ha bent van a GTS.
Csak akkor hoz a konyhára a GTS, ha az adott progi támogatja a Physx-et. A Batmant is úgy lett volna érdemes tesztelni, hogy belököd a CF esetén is a fizikát highra, utánna leteszteled úgy high-on, hogy bent van a GTS.

Az pedig, hogy ha jelen van mindkét 5870 + mellette bentvan a GTS, akkor lassul minden, az valami más gond, mert simán kellene működnie a dolognak.
Próbáld meg új nvdriver+1.04FF mod kombóval.
-
GAbre
veterán
válasz
BraveHeart
üzenetére

-
BraveHeart
tag
válasz
BraveHeart
üzenetére
3d vantage-ben az fps a hibriddel 50%-os veszteség... ott, ahol eddig az 5870 cf-nél közel 80-as érték volt, most 36...
és az egész gépház melegszik.. 
na, úgy látom, ragadós a példád, GAbre!

-
BraveHeart
tag
válasz
BraveHeart
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby rádiós topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- További aktív témák...
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

akkor ezt hamar túltárgyaltuk
amúgy mi az amivel megy akadás nélkül full hd ban mediumon 
full hd ban játszom élsimogatás meg ilyesmik nélkül 4 magosított phenomal 4 giga ram társaságában

...?..![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

na, de a viccet félretéve, még nincs itt ennek az ideje szerintem, ameddig 1 játékon kívül (1, amivel játszanék) másra nem jó.. próbára jó volt, hogy megnyugtassam magam, s azóta eladtam annyiért, mint amennyiért vettem, így nem érte veszteség a pénztárcámat szerencsére a kíváncsiságom miatt..