- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
engineur
csendes tag
itt van egy testhezálló feladat, amivel az ASUS Customer Service sem boldogult egyelőre.
Az ASUS ZenBook Pro DUO laptop adatai:
Product Type: Notebook
Product Model: UX581GV
Product S/N: L5N0CV06U638208
Operation System / Firmware or BIOS version: Op.rendszer: Windows10 ProVerzió: 22H2BIOS verzió: 309
A hibajelenség:
Az a baj, hogy látszólag minden működik, kivéve az ASUS funkció billentyűket (a bekapcsológomb mellett balra a 3 gomb) Standard/Forced üzemmód, képernyő váltás, a billentyűzet fölötti 2. képernyő kikapcsolása,
és a billentyűzet világítás sem. Fogalmam sincs mi okozza ezt a jelenséget és hogyan lehetne megjavítani, de változatlanul nagyon szeretném a teljes funkcionalitást visszakapni. Mindent megcsináltam az ASUS-tól kapott instrukciók szerint, az Armory Crate update-et is.
Kérem kövesse lepésről lépésre az alábbi leírást:
1. Töröljön minden Asus alkalmazást
2. Manuálisan ellenőrizze az alkalmazásokat és törölje a megmaradt mappákat is
3. Futassa a CCleaner alkalmazást és végezzen registry tisztitás.
4. Indítsa újra a számítógépet
5. Töltse le és telepítse: Armoury Crate Uninstall Tool Verzió 2.1.18.0 496.22 KB 2023/06/21: LINK
6. Indítsa újra a gépet
7. Töltse le és telepítse: Armoury Crate Full Installation Package Verzió 1.2.2.0 2.93 GB 2023/06/07: LINK
Ha ezután is tapasztalja a jelenséget, kérem jelezze irányunkba.
A probléma változatlanul fennáll, arra gyanakszom, hogy valamelyik Windows 10 frissítéssel történt valami, ami elrontotta ezeket a funkciókat.
Találkoztatok-e már ezzel a hibával? -
Reggie0
félisten
válasz
Mr Bond 007 #59 üzenetére
Egy helyszinen ugyan az, tobb helyszinen mar nem, mert vinni kell a typeC-ethernet atalakitot is.
-
Mr Bond 007
őstag
"Amugy pont azt irtam, hogy kulon dongle vasarlas helyett boven jo lenne az is, ha gyarilag lenne benne ertelmes vezetekes csatlakozas."
Aminek semmi értelme nem volt, mivel éppen azt taglaltuk hogy nem mindenkinek megoldhatatlan a wifi gondja. Ha egy eszmecserénél arról van szó hogy mit kell tenni ha a lan nem opció, akkor nem megyek oda és mondom hogy de ott a lan is.
Most komolyan bedugni/kihúzni a lant és egy usb type c kábelt nem ugyanaz?
-
Reggie0
félisten
válasz
Mr Bond 007 #57 üzenetére
De, ertelmetlen parbeszed
(Ha nem lehetne, akkor nem lenne annyi hollywoodi film se )
Amugy pont azt irtam, hogy kulon dongle vasarlas helyett boven jo lenne az is, ha gyarilag lenne benne ertelmes vezetekes csatlakozas. Persze kiegeszitovel barmit ra lehet rakni, sot akar mindent is, de abbol mar asztali PC lesz, a laptop meg azert laptop, hogy minel kevesebbet kelljen szuttyogni kulso kiegeszitovel a hordozhatosag erdekeben.
-
Reggie0
félisten
válasz
Mr Bond 007 #55 üzenetére
Mert te meg nekem irtad? Szerintem ezt hivjak parbeszednek.
-
Reggie0
félisten
válasz
Mr Bond 007 #51 üzenetére
Nem kell dongle se, ha van rendes kabeles net. Az sosem utkozik a szomszeddal, ezt hivjak uzembiztosnak...
-
Alchemist
addikt
válasz
Mr Bond 007 #47 üzenetére
Sajnos kevés a csatorna és sokszor nagy a zsúfoltság... ergo ha gyors és folyamatos kapcsolat kell, azt a wifi nem garantálja mindenhol.
-
Reggie0
félisten
válasz
Mr Bond 007 #49 üzenetére
Ez kb. annyira megoldas, hogy ha zavar a kereskor, akkor nem kell elolvasni
-
bambano
titán
válasz
Mr Bond 007 #47 üzenetére
nem a wifiből, a drótos ethernet hiányából lettünk siratóasszonyok.
-
Mr Bond 007
őstag
Mertaztmondtukhogymindegyiketnyomkoddátkézzelugye? Van kismillió app droidra amin végig lehet nézni melyik csatorna mennyire terhelt. (meglepődnél hogy a legtöbb az bizony ugyanoda akarna menni, van olyan ami meg szinte üres) Sok ap is tudja már ezt.
Olyan csövesbánatot csináltok már ebből az egész wifiből hogy nekem fáj...
-
Reggie0
félisten
válasz
Mr Bond 007 #39 üzenetére
-
Alchemist
addikt
válasz
Mr Bond 007 #39 üzenetére
2.5 kg-s nagy lapos, 860 ezerért... és még én vegyek hozzá usb lan dongle-t... ne tessék már szórakozni, kedves gyártó.
-
totron
addikt
Most idevethetném cinikusan, hogy megint egy igazi népigény. Ide is vetem. Kreált szar. Nem vagyok ellene a technika újítások mentén való változásoknak, sőt, érzelmi alapú döntésből is kisülhet jó, nem is egyszer, de ez a gép egy tipikusan kreált, vastagon idézőjeles igényt szolgál ki. Tudjuk, majd az idő eldönti a hasznosságát. Kíváncsi leszek.
-
Alchemist
addikt
válasz
Mr Bond 007 #34 üzenetére
Sűrűn beépített helyen + néhány BT-s cuccal megfejelve volt már úgy, hogy imádkozni kellett a saját routerre való bejelentkezéshez. Ilyen esetben még a webrádió is be tud szaggatni néha, nemhogy a filmnézés.
A puszta közepén vagy legalábbis ritkán lakott családi házas részen persze nyilván más a helyzet. -
Reggie0
félisten
válasz
Mr Bond 007 #34 üzenetére
Persze, mert aztan a szuper wifi minden kulso zavarforras folott iranyitassal bir...
-
Azért van a Lan-portnak haszna, én nagyon örülök hogy a ROG-ról nem hagyták le (már arról, ami nekem van, az újakról nem tudok nyilatkozni): minap töltöttem le Microsoft Store-on keresztül a Gears of war 4-et, laza 133 GB. A UPC modem WiFi-jén keresztül folyton ugrált a sebesség, kábelen atomstabil 54MB/sec jött a cucc.
-
MeszesKPT
őstag
Érdekes konstrukció, de talán több kompromisszumot hoz mint amennyi előnnyel jár. Azért rendesen forró fejű egy jószág terhelés alatt.
A kijelző OLED, de ez mivel másabb, hogy nem fog beégni irodai környezetben?
-
Rover623
félisten
válasz
Juhaszatti #29 üzenetére
Fura szóhasználat!
Egyébként kapható 8GB memóriával, 71Wh helyet 64Wh akkuval, Pro helyett Home oprendszerrel...szóval van lejjebb. -
Rover623
félisten
"Tesztpéldányunk alapszintű felszerelést kapott két kijelzője mögé: Core i7 és RTX 2060 alkotják a két fő elemet, RAM-ból 16 GB található benne,"
Szép új világ...16GB memó, egy 9. gen i7 , meg egy RTX2060 már "alapszintű" felszerelés?
Szívesen megnézném, a jelenleg Mo.-n használt hordozható és asztali gépek hányad részében van ennél erősebb "felszerelés"! -
törölt tag
Nincs ethernet port oochie.
-
gt87
csendes tag
Kivétel, ha mondjuk szeretne egy LAN partin résztvenni. Én egyszer kényszerültem Wi-Fi-n játszani, köszi, de abból a lagháborúból nem kérnék mégegyszer. De ha a játéktól elvonatkoztatunk, akkor mondjuk ott van egy otthoni vagy irodai hálózat NAS-al. Értem én hogy Wi-Fi 6, de a router mellet sem lesz meg az a sebesség amit mondjuk egy sima full duplex gigabit ethernet tud.
-
bambano
titán
tehát a szöveg szerint ez inkább asztalra való, 24 mm vastag, két és fél kiló, és 860 rugóból nem futotta vezetékes ethernetre???
-
forgonati
őstag
Nem gondolnám hogy a 2. kijelző miatt nagyon fog fogyni... Elsőre érdekes, aztán kb. ennyi. Inkább csak kompromisszumokat hoz.
-
nexplo
őstag
Az ára prémium mint ahogy a minősége és az innováció része is. Az már más kérdés hogy szerintem pár darabot ha eladnak belőle akkor sokat mondok. Az üzleti szférában szerintem nincs benne akkora innováció ami eladná magát... Én is használok céges gépet de ha ingyen cserélnék ilyenre akkor sem ugrálnék örömömben, de ugye ez szubjektív dolog
-
válasz
Felesbandi #8 üzenetére
Szerintem ez már akkora méret/tömeg, ami az ölbevételt eleve kizárja, de tételezzük fel, hogy mégis megpróbálja az ember: hogy megy fel rá a támasz? Felpattintod? Leesik-e egy kicsit erősebb nyomásra?
Illetve amit írtál, a hordozhatóság. Ezzel az erővel majdnem vihetek magammal egy másik billentyűzetet is
-
Nirvanus
aktív tag
Érdekes. Mindenesetre egy friss konstrukciót megnéznék az Acer-től is. Tudjátok, nem ma volt. https://prohardver.hu/teszt/acer_iconia_egy_uj_koncepcio/kulso.html
-
törölt tag
Érdekes konstrukció...
Biztos ennek is megvan a felvevőpiaca.
Viszont a kurzorbillentyűk miatt, ahogy a legtöbb laptop, nálam ez is bukó. Néha olyan érzésem van, hogy a laptopgyártókat zavarjava a keyboard. Kicsit olyan már az egész, mint a "kínai multifunkciós vasaló". Zenél, rgb ledes, elemlámpa és rádió van benne csak vasalni xar vele. -
válasz
Felesbandi #5 üzenetére
Itt úgy látom, hogy pont van hozzá kiegészítő gyanánt:
A gép 24 mm, abból ránézésre legalább 20 mm a gép és a maradék a káva külső vastagsága. Ilyen magasságnál csuklótámasz nélkül valószínűleg instant ínhüvely-gyulladás.
-
dementor
senior tag
Szerintem is jónak tűnik a touchpad helye, talán jobban kerülhetők a véletlen érintések.
-
Felesbandi
senior tag
Szamomra a palmrest hiánya kizáró ok.
-
joey04
titán
amikor a második kijelző miatt a billentyűzetet elmozgatták, akkor a tapipadtól is elvették a helyet, így azt kénytelenek voltak a klaviatúra jobb szélére száműzni.
Emiatt részemről kuka is lenne. -
Ixion77
addikt
Kalibrálás utáni mérési eredmények nincsenek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LOQ gamer laptop , RTX 4050 , i5 12450H , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Dell Precision 7710 Workstation- Nagy kijelzős 17.3"- CORE I7 6820HQ - 32Gb rammal
- HP Zbook 17 G3 - Nagy 17.3" kijelzővel - CORE I7-6700HQ
- Hp Zbook 15 G3 Workstation- 15.6"- CORE I7 6820HQ- 32Gb ram- Quadro M2200
- Lenovo Thinkpad P51S - Workstation- Quadro M520 VGA - 15.6"- Core I5 7300U
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Asus Rog Strix G814J Gaming
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest