Hirdetés

2019. július 21., vasárnap

Hozzászólások

(#43) cucka válasza Tin (#39) üzenetére


cucka
(PH! addikt)

Figy én nem vagyok az asus termékek szakértője, de a zenbook sorozat az határozottan prémium kategóriára van pozicionálva.
A régi zenbook-ok drága ultrabook-ok voltak, a mostani zenbook-ok drága ultrabook-ok. Te úgy írsz róluk, mint ha valami gagyi százezres budget gépekről beszélnénk, közben meg a legolcsóbb zenbook amit meg lehet venni az 317 ezer forint.. :U
(De simán lehet, hogy volt egy low budget zenbook sorozat, amiről lemaradtam.)

az apple-s magyarázatoddal nem tudok mit kezdeni, mert egy véleményt. amit itt megint írsz, az összes többi gépet fikázva, az meg szimplán csak nem igaz.
Konkrétan azt állítom, hogy a zsírúj 15.6"-os P szériás thinkpad lényegében alkalmatlan konferenciahívásra, mert alig hallasz valamit. A T szériás 14-es szintén. Latitude-ból 12.5-ös, 14-es és 17-es verziókat próbáltam, ugyanez a probléma. Hp gépeket szerencsére nem használok.
De amúgy nagyon jó gépek sok szempontból, pl. remek magnéziumházuk van, napsütésben nézegetheted, mert fényerőmentes business class TN panelen nem fogsz látni semmit.

Amikor életem első új laptopját vettem, akkor a fórumos okosságok után mentem, és lett egy business hp laptopom. Akkor tanultam meg, hogy hiába jó valami papíron, ha borzalmas használni.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.