Hirdetés

2019. május 24., péntek

Hozzászólások

(#31) cucka válasza Tin (#30) üzenetére


cucka
(PH! addikt)

Álljunk már meg, nehogy már a vevő legyen a hibás azért, mert a gyártók túlárazott szemetet sóztak rá.

Ha veszek egy drága cipőt és leválik a talpa 3 hónap alatt, akkor joggal vagyok mérges, mert nem ezért fizettem. És erre a problémára nem az a helyes válasz, hogy az én hibám, mert nem értek eléggé a cipőiparhoz.

Amúgy mi történt a Thinkpad vonallal? Elkezdték az olcsó gépeken is használni a brandet. Ez nekik meg a brandjüknek rossz, vevőként viszont lényegtelen. A drága thinkpad-ek továbbra is jó gépek, az olcsók meg szarok, de legalább olcsók, nincs átverés és megtévesztés.

ezt én sem értem. de még a kifejezetten munkára való gépeket és designra tervezik, akár az új macbook pro-t ha nézed. egy vicc. kit zavar, ha kicsit vastagabb és nehezebb, ha cserébe tartós lesz?
Új macbook pro-t használok munkára. Semmi baj nincs a tartóssággal, általában véve a macbook-oknál a tartósság az egyik fő ütőkártya.
Nem tökéletes gép, 1-2 hülyeséget elkövettek a tervezésnél, de az a szomorú helyzet, hogy a pc laptopok még mindig nagyon messze vannak ettől. (Tényleg, azt már megcsinálták windows-on, hogy a kétujjas scrollozás ne lagoljon? :D )

És hogy kicsit értsd az apple-t. Ők azoknak az embereknek tervezik a gépeket, akik bemennek az apple boltba és 880 ezer forintért vesznek laptopot. Tehát nem a céges rendszergazdáknak, se nem az árérzékeny vevőknek, és annak sem, aki specifikációk alapján választ gépet magának.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.