Hirdetés
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- Házimozi belépő szinten
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- SSD kibeszélő
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedos
addikt
Tetszik!
De az ára... akkor már inkább használt Macbook AIR...
Abban viszont kissebb és lassabb a winyó :-(
és csatlakozóval sincsen megszórva :-( -
őstag
Szép gép, de akkor már inkább tényleg az Acer 3810T.
Amúgy ez a fényes felület a csuklótámasznál szerintem nagyon szerencsétlen dolog. Karkötő, karóra és össze is van karistolva..."Less but better" - Dieter Rams
-
rudi
nagyúr
Amint lendületbe jön a Lenovo U300/400 széria, megérkezik a Dell Latitude Z széria és kitalálja a sját CULV-s cuccát a HP, alaposan megugrik ez a szegmens. Akkor majd lehet rá számítani, hogy az Asus, MSI és talán a Toshiba is kénytelen lesz lemenni az Acer árszintjére. Meg érik egy olyan kétmagos CULV proci is, ami legalább 100 dolcsival olcsóbb lesz az SU9400-nál. Kis szerencsével a CULV-s notik a karácsonyi harvervásárlás sztárjai lehetnek.
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Solten
őstag
Ezt a bena anyaghasznalatot elfelejthetnek mar (tukros-fenyes gagyi). Ezen a peldanyon meg kulonosen szerencsetlen helyen van. Az elmaradhatatlan "krom" gomb a hab a tortan.
[ Szerkesztve ]
Saor Alba
-
Alchemist
addikt
Jó kis gép lenne kissé olcsóbban és matt kivitelben...
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
Gergő_
őstag
ennyi pénzért igazán tehettek volna bele egy ssd-t is, mint ahogy az msi u115ben is van
-
Misi1979
őstag
Tetszik.. pláne a morzsabiztos billentyűzet
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
venember83
nagyúr
Ronda fényes, undorító alsó rész, billentyűzet szépnek szép, csak szokatlan kiosztású, szóval nem nekem készítették.
-
FTeR
addikt
" illesztési hézaga nem olyan vékony, mint az Airnél, sőt ebből a szempontból az MSI is jobb"
az miért is jó, h a bill belenyomódik a kijelzőbe és nyomot hagy rajta? -
Csabee.
nagyúr
szerintem túl nagy a touchpad-ja, illetve a csukló tartó része, és ez a fényes felület is ami beletükröződik a monitorba.. picit nagyobb akksit is rakhattak volna bele! a billentyűzet meg nekem nem nyerte el a tetszésemet egyáltalán.. mondhatnám hogy csúnya , de ez csak az én meglátásom! a vékonysága az ami elnyerte a tetszésemet azt hiszem! de én nem veszek ilyet az is biztos.
Üdv: Csabee.
-
rudi
nagyúr
Nem feltétlenül jelenti a kettő ugyanazt. Ha kicsi az illesztési hézag, akkor nem fog mindenféle papír és egyéb apróság belecsúszni a gépbe. A belenyomódik a billentyűzet a kijelzőbe, az még nagyobb, de más probléma. Nem egy gyártónak sikerült már egyszerre jól megoldania ezt a két problémát.
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
HarapósKutya
tag
Jól néz ki, de elég drága!
www.halivud.hu
-
Móci
addikt
Tetszik nagyon is, de aránytalanul drága.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Findzs
addikt
nem gyenge ez a core solo 1400 mhz -es a hd filmekhez ?
nagyon profi a teszt, apróságokra kitérve mutatja be nekünk ezt a notebookot
köszi
[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
veterán
Egy szép köntösben egy gyenge hardware,és egy erös árcédula
duree54
-
(Darkwood)
őstag
Én még mindig az Air-t favorizálom!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
twollah
nagyúr
Az Express Gate-rol lehetett volna ejteni par szot.
Vagy az nem volt benne a demo keszulekben? -
marcias
őstag
Most nézem az Intel processzor árlistáját. PDF
2 oldal lap alja. A SU3500 fillérre pontosan annyiba kerül, mint a SU9400. Most akkor mi van? A gyártók direkt szivatják a népet? Miért nem rendelnek a kétmagosból, és adják jó áron? Ehelyett megveszik a méregdrága SU3500-asokat, ahol a proci a gép árának majdnem fele, és nyavajognak hogy nem fogynak jól a CULV-s gépek... ki érti ezt? -
marcee
addikt
Ezeket a zongoralakkos burkolatokat és tükrös megjelenítőket fel nem foghatom minek erőltetik. Nem csak hogy egyáltalán nem szép, de elképesztően praktikátlan.
\m/
-
Vassili
tag
Tököm kivan már hogy az összes noti, ami kicsit is teccene mind hulladék intel chipsettel meg az ahhoz járó trágya Intel GMA 4500MHD-vel van szerelve! Ati akarok meg AMD-t! Mé kell minden desing otit intellel szerelni!??
-
polip
addikt
ennyi pénz egy asusért...egyszerűen röhejes.....asus.LOL
a világ egyik legsz@r@bb noteszgép gyártója....
no comment
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
(Darkwood)
őstag
-
polip
addikt
válasz (Darkwood) #29 üzenetére
hát igen...
ennek ellenére a PH-n "valamiért" kiemelten sok POZITÍV asus teszt van
remélem részlehajlás nélkül, tényleg szeretitek az asus notikat ;-)
bár aki egy picit is ért hozzá, az tuti nem ír őszintén jót egy asusról ...
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface QHD, Intel core m3,(4x2,2Ghz)Intel HD VGA,4GB RAM,128GB SSD,szép állapot
- Microsoft Surface,QHD,Játékra is,core i7,IRIS VGA,16GB RAM,512GB SSD,újszerű
- Mackbook Air 13.3 hüvelykes
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,16GB RAM,256SSD+500HDD,szép
- Év végi Laptop bazár - több elérhető márka, már 14.990.-től
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest