- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- VR topik
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebulo
tag
Nézd, ismerősömnek van ilyen. Nem ez, konkrétan, hanem a 101. Addig én is úgy voltam, hogy marhaság. Aztán kipróbáltam, baromi jó: PDF-et olvasni a tabletten dokkoló nélkül "pivot módban" szvsz kényelmesebb mint egy halom összespirálozott lapot szorongatni, már csak azért is, mert ha műszaki, vagy idegen nyelvű leírást olvasol, akkor ott egy "táccsnyira" az internet ha nem világos valami. Ha pedig dobni kell egy emailt, vagy fórumozni vagy szakdogát írni, akkor ott a felcsatolható... billentyűzet!

-
mkRoland
senior tag
Szerintem jó ötlet, hogy elég megvenned egy tabletet, aztán ha mégis kell a billentyűzet, akkor rátolod a dokkolóra és netbookként használod. Ebben a reklámban generálnak is pár élethelyzetet, amikor mosolyogva megoldod az élet által elég gördített rendkívüli nehézségeket. Nekem tetszik már csak maga a csatlakoztatható billentyűzet gondolata is, de így, hogy van benne egy plusz akkumulátor, SD-kártya-nyílás és normál méretű USB-port, még jobban bejövős.
Nekem igazából az az egyetlen nyűgöm, hogy ki tudjak jelölni egy szöveget (pl.: itt, fórumon, ha linket akarok beszúrni egy szöveghez, stb.), vagy egy jópár cellát egy táblázatban, és azokat egyszerre formázhassam. Ha ez úgy működne, ahogy szeretném, akkor kiváltaná nálam a jelenlegi notebookomat - utazás közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OpenMediaVault
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Nyaralás topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi