Hirdetés
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
miklos2
csendes tag
Sziasztok!
Lassan egy éve megvan a T100-asom és a fórumot is olvasom, de egy kellemetlenséget nem tudok kikapcsolni és nem is olvastam megoldást rá.
Minden bekapcsolás után kb. negyedóráig 1,8GHz-en megy a processzor 30-40% terheltséget okozva és nem lehet tudni, hogy mi az és hogy kapcsoljam ki. Ha napi fél órát használom a gépet (böngészés és egy kis Excel), akkor emiatt csökken az akku idő, ez zavar.
A Feladatkezelőben egy ilyen nevű mellett van a 30-40%:Szolgáltatásgazda:helyi szolgáltatás
A Process Explorer szerint ez az svchost.exe
Az msconfigban az indítás módjánál valahogy kikapcsoltam, de akkor meg félig béna volt a gép (nem volt fényerő, hangerő szabályozás...), aztán visszakapcsoltam.
Biztos valami "fontos" szkennelés zajlik ilyenkor az első negyed órában, de nem lehetne akkor, amikor én engedem, mondjuk heti egyszer- kétszer?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest