Hirdetés

2019. június 27., csütörtök

Hozzászólások

(#34) Synthwave válasza GodGamer5 (#33) üzenetére


Synthwave
(HÁZIGAZDA)

Csak szerelni ne kelljen - meg az alkatrészek terhelés alatti üzemi hőmérsékelte sem mindegy, ugye. Plusz E-ATX + számos háttértároló, multi GPU etecera. Nyilván a megcélzott közönség is más.

tl;dr: Ennél a ROG-nál a funkcionalitás is igen fontos szerepet játszott, nem csak az, hogy egy "szimpla" hardver realtíve kis helyen elférjen és némi stílus is a csomag részét képezze. Aki ismer, az tudja, hogy nem megyek le hídba a ROG cuccoktól, de ez indukálta a "wow, nice" relét. Pláne, mikor arra gondoltam, hogy nekem kell benne matatni, amikor új vasat rakok össze, mert a kalyiba azt sugallta, hogy szeretné ilyen értelemben megkönnyíteni az életem (a pénztárcám mellett).

Tényleg nincs sok értelme összehasonlítani egy jobbféle dizájn mini házzal, mert teljesen más a két modell kitűzött célja. Ez nem változtat azon, hogy a Helios túl van árazva, de az előző posztod is bőséggel erős költői túlzás. Aki a ROG-ra esküdött fel (vannak ilyen emberek, nem is kevesen), annak több szempontból is egy szolid választás, költségektől függetlenül.

A magam részéről ugyan inkább Deepcool Tristellart (ami objektíven, pragmatikus megközelítésben megintcsak nem ér ennyit) vennék ennyi valutáért, de itt már megint elérkeztünk a szubjektivitás (és az egyénileg kipipálandó célok) vizeire.

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.