Hirdetés
- Bezárta a Microsoft az ingyenes Windows 10-re ugrás kiskapuját
- Már nagyon közel van a Raspberry Pi 5
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Jön a képgenerálás a konzolokra
- Milyen monitort vegyek?
- Így építsd a billentyűzeted!
- ASUS notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
icp1970
senior tag
A Keris Wireless AimPoint nekem tetszik. Jól néz ki,és biztosan jól használható.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egen, nagyon összeszedett pakk, főleg, hogy most elvileg javult a 2,4 GHz-es rész is. Csak az a kár, hogy egy jó 10 grammot nem faragtak még le belőle. Így sem "nehéz", de azért na.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
DamianB
őstag
Én meg most vettem egeret . Jól hangzik az előrelépés. Van már ilyen kis cetra fulesem én nagyon szeretem.
lehet erre az újra is benevezek
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Pedig a Gladius III Wireless AimPoint azért kellemes előrelépés lett volna a jobb wireless és a 10 grammal csekélyebb tömeg miatt.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
DamianB
őstag
Ránéztem az árakra nekem ez már sok 50k+ .27 K ért jó ez is sztem .
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
Új hozzászólás Aktív témák
ph A tajvani óriás jópár újdonságot prezentált, többek közt két egeret, amelyeknek reszponzívabb lett a rádiófrekvenciás kommunikációjuk.
- Bemutatta az Apple az iPhone 15 telefonokat és két új órát
- Bezárta a Microsoft az ingyenes Windows 10-re ugrás kiskapuját
- Két szerényebb Redmi Note 13 közül is választhatunk
- Ukrajnai háború
- Már nagyon közel van a Raspberry Pi 5
- Politika
- EAFC 24
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest