Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • raz0r911

  tag

  Sziasztok!

  Az én gépem nem ROG hanem TUF, de hátha tudtok segíteni, legalább abban, hogy a biost, hogy tudom behozni.

  Rendeltem egy ASUS TUF Gaming FX505DY laptopot, ma jött meg. Első indításra behozta a biost, semmit sem változtattam, kiléptem és pendrive ról felraktam egy windows 10-et. A telepítés gyorsan megvolt, behozta a wifi csatlakozást, felcsatlakoztam, utána kiírta, hogy újraindul.Újra is indult, de csak az asus feliratú képernyő jött be. És ez volt másfél óráig. Azt hittem, hogy frissít, de nem, semmi se történt. Azóta próbáltam újraindítani, de ugyan ez van. A biost sem lehet behozni, rengeteg módon próbáltam már. (a hivatalos oldal ajánlásával kezdve) Szóval most se a bios, se a windows nem jön be. Szerintetek mi lehet a baj? Nekem az az elméletem, hogy az ssd-re van állítva az elsődleges boot. Viszont a boot fájl sérülhetett telepítés közben ezért nem tud róla bootolni (de azért próbál). A biost meg azért nem lehet megnyitni mert fast boot van bekapcsolva, és azonnal átugorja. Bekapcsolás után 1 másodpercel már az asus felirat jön ki. Szerintetek ilyen esetben mit tudok tenni?
  (miközben az asus felirat van a képernyőn a ventillátorok eléggé dolgoznak, a gép melegszik, de kikapcsoló gomb megnyomására azonnal leáll gondolkodás nélkül)

 • raz0r911

  tag

  A Billentyűzet háttér világítást, hogy lehet bekapcsolni?
  Az asus armoury carte-t nem engedi feltelepíteni mert egy hónapja lejárt a tanúsítványa. (Annak a verziónak ami a hivatalos oldalon van)

Hozzászólok Aktív témák