- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- [Re:] A használt berendezések felvásárlásával kerülgeti az USA korlátozásait Kína
- OLED TV - Mélyvíz
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hozzászólok Aktív témák
-
-
Fred23
veterán
válasz
Synthwave #10 üzenetére
Ott a gépnek van helye az asztal alatt. Természetesen el tudom képzeli azt is, hogy a notit teszem be egy fiókba, a kábeleket pedig ügyesen kivezetem, de akkor meg ott vagyok, hogy minek is vettem notit.
Számomra mondjuk nem kéne más, csak hogy emeljék legalább 19"-ra a gamer notik kijelzőméretét, itt kezdődik ugyanis a játékos élet szerintem.19" alatt csak balf@szkodás lesz a dologból, megbánnám, ha notin szeretnék játszani külső monitorral, billentyűzettel; és igen, egy 19"-os noti is hordozható szerintem.
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
ph A kínálatban a belépőszinttől kezdve a csúcsig minden megtalálható, az árazást azonban egyelőre homály fedi.
- [Re:] LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Xbox Series X|S
- [Re:] Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- [Re:] Logitech Z323 2.1 hangfal
- [Re:] Toshiba Portege Z930 laptop
- Nők, nőügyek (18+)
- League of Legends
- BestBuy topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Tippmix
- További aktív témák...
- Ultrabook HP 15n222 15,6col /4magos /8gb ram/ 120gb ssd/ Dupla Videókártya 1,5gb dedikált/Windows10
- Fehér HP Pavillion15 /Intel i3-4010u / 8gb ram / 120gb ssd /HDMI Kamera/Magyar bill / windows10 -
- Ezüst HP15 FULL-HD /A9-8generáció/ 8gb ddr4 ram/180ssd/ Kamera HDMI / Win10 - Windows 10 telepitve
- HANKOOK Ventus Prime 2 225/60 T17 nyárigumi szett
- Dell gyári 19,5v 180w és 130w adapter - töltő használt Több darab van
Állásajánlatok
Cég: United Call Centers Kft.
Város: Miskolc
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest