Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Windows 11
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
raz0r911
tag
A Billentyűzet háttér világítást, hogy lehet bekapcsolni?
Az asus armoury carte-t nem engedi feltelepíteni mert egy hónapja lejárt a tanúsítványa. (Annak a verziónak ami a hivatalos oldalon van) -
RM1
aktív tag
válasz
kromatika #13 üzenetére
Nekem is ROG laptopom van. Viszont egy full műanyag háznál egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy normális hőelvezetése legyen. Mikor a mostanit vettem, még HP-t ill. alacsonyabb kategóriás Asus-t nézegettem, de fórumokon hűtési problémákról írtak, így letettem róluk. Nem tudom a helyzet azóta mit változott, de sajnos azóta ezek a G-s laptopok még drágábbak lettek, pedig akkor se voltak már olcsók.
-
raz0r911
tag
Sziasztok!
Az én gépem nem ROG hanem TUF, de hátha tudtok segíteni, legalább abban, hogy a biost, hogy tudom behozni.
Rendeltem egy ASUS TUF Gaming FX505DY laptopot, ma jött meg. Első indításra behozta a biost, semmit sem változtattam, kiléptem és pendrive ról felraktam egy windows 10-et. A telepítés gyorsan megvolt, behozta a wifi csatlakozást, felcsatlakoztam, utána kiírta, hogy újraindul.Újra is indult, de csak az asus feliratú képernyő jött be. És ez volt másfél óráig. Azt hittem, hogy frissít, de nem, semmi se történt. Azóta próbáltam újraindítani, de ugyan ez van. A biost sem lehet behozni, rengeteg módon próbáltam már. (a hivatalos oldal ajánlásával kezdve) Szóval most se a bios, se a windows nem jön be. Szerintetek mi lehet a baj? Nekem az az elméletem, hogy az ssd-re van állítva az elsődleges boot. Viszont a boot fájl sérülhetett telepítés közben ezért nem tud róla bootolni (de azért próbál). A biost meg azért nem lehet megnyitni mert fast boot van bekapcsolva, és azonnal átugorja. Bekapcsolás után 1 másodpercel már az asus felirat jön ki. Szerintetek ilyen esetben mit tudok tenni?
(miközben az asus felirat van a képernyőn a ventillátorok eléggé dolgoznak, a gép melegszik, de kikapcsoló gomb megnyomására azonnal leáll gondolkodás nélkül) -
kromatika
veterán
Már miért ne lenne elégtelen?Nekem is Asus Rog Strix Scar van.2.5 KG a gép.I7 8750H a cpu,és a hűtés jó és halk full terhelésen is.Külön hő csöveken van a gpu és a cpu hűtése is. Szóval közel sem az számít csak hogy hány kg a gép.Volt ugyan evvel a HW val Acer Predator is,sólyban szinte azonosak,ott egy hő csövön van a cpu és a gpu is.Na az már nem volt hűvös.Az Asus a Rog szériánál jól megoldotta a hűtést.
[ Szerkesztve ]
-
Szerintem lehet a laposhoz venni valami állványt, amibe csak beleállítod.
Á, ez szubjektív. Én pl. 17" CRT-n szerettem a legjobban lőni. Sokkal közelebb vannak a képernyő szélei a fókuszpontodhoz, nem "szórodik szét" úgy a figyelmed.
Már egy 18,5"-os vagy 22"-os 144/240 Hz-es, NORMÁLIS TN-ért (LG 24GM77-féle színek, valós 9-10 ms input lag + széles körű csatlakoztathatóság) is adnám a szomszéd veséjét. Egyértelműen azt használnám (online) játékra a jelenlegi 24"-os helyett.
(Az Acer Predator szériájában van pölö 21"-os lapi.)
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
válasz
Synthwave #10 üzenetére
Ott a gépnek van helye az asztal alatt. Természetesen el tudom képzeli azt is, hogy a notit teszem be egy fiókba, a kábeleket pedig ügyesen kivezetem, de akkor meg ott vagyok, hogy minek is vettem notit.
Számomra mondjuk nem kéne más, csak hogy emeljék legalább 19"-ra a gamer notik kijelzőméretét, itt kezdődik ugyanis a játékos élet szerintem.19" alatt csak balf@szkodás lesz a dologból, megbánnám, ha notin szeretnék játszani külső monitorral, billentyűzettel; és igen, egy 19"-os noti is hordozható szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
törölt tag
A belépő szinttől a high endig, csak normális hűtés kategóriában nem sikerült nevezni.
-
-
Genius007
őstag
Ha ugyan ilyen speccel van, akkor én a Razert választanám.
Bár ez előtt nekem Alienware 15 R3 volt, és arra mondtam azt, hogy na az minőség, nem holmi asus, msi, stb... most hogy megvettem ezt a Rog Strix Scar 2-őt, kellemes csalódás volt, mert kimondottan jól össze van rakva, és játékok alatt sem süvit, és a hőfokok is meglepően jók.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem tudom, hogy ez vagy a Razer a jobb?
-
Genius007
őstag
Na elmennek a fenébe, most vettem meg az Asus Rog Strix Scar 2-őt, amibe 8750H, RTX 2070 8Gb (nem MaxQ), 16Gb Ram, 1Tb SSD, 2TB HDD van, erre az újba meg tesznek Intel Core i7-9750H-t ...
Oké csak 5% különbség van közte de na ... ebbe is bőven elfért volna szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A kínálatban a belépőszinttől kezdve a csúcsig minden megtalálható, az árazást azonban egyelőre homály fedi.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Windows 11
- Villanyszerelés
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
- Facebook és Messenger
- Milyen NAS-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...