Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • t72killer

  titán

  LOGOUT blog

  válasz rudi #2 üzenetére

  Értem:R. Akkor 5Y10c-t kell írni. Necces kérdés amúgy, h boltban mivel vágják át az embert: beragadt 5y10-es termékkel a raktár végéből, vagy kap új 5y10c-set (ami a gyakorlatban ugyanolyan jó, mint az 5y71, ha rendesen be van hűtve)

  [ Szerkesztve ]

  "A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

 • troviko

  senior tag

  válasz rudi #13 üzenetére

  Ha mélyebben belegondolsz, egyáltalán nem biztos, hogy jövőre nem lesznek ilyen notik. Ez a Chi T 100 nagyon közel jár. Atom proci adott, tehát milyen különbségekről is beszélünk? +2 Gb RAM és +64 Gb háttértár. Meg egy USB port.
  Rebesgetik, hogy az SSD-k ára nagyot fog zuhanni jövőre, a RAM-ok ára is csökkenhet. Az USB port meg 1 dolláros tétel.
  Szóval lényegében nem írtam bele olyasmit, amit ne lehetne felfogni egy komolyabb éves upgrade-ként. Semmi olyan nincs az általam vágyott konfigban, ami annyira megdobná az árát. Ez a Chi T 100 most 160 rugó, fél év múlva le fog dobni legalább 30-40 rugót az árából.
  Egy korrekt utód, még ha 20-30 rugóval drágábban is lépne piacra, akkor is becsúszna az ára az említett 150k környékére. Pár hónap után. Újonnan. Azt a pár hónapot meg kivárom.
  Nekem Pro Surface nem kéne, a ventilátor miatt, amúgy jó gép, csak nem éri meg az árát.

  Egyéb iránt, ha már Surface, nekem a sima Surface 3 már tökéletesen elég lenne, csak az MS nagyon túlárazta. Ha valaki legyártaná ugyan azt, az MS-re jellemző prémium ár nélkül, akkor megvenném simán.
  Maga a tablet még nem is lenne annyira piszok drága, de ha még a Type Covert is megveszi hozzá az ember +50 rugóért... na ott már elgurult a gyógyszer.

  Sony Fan, Samsung hater -> Samsung fan, Sony hater - Nem én változtam, a piac... - Most S7E, és rühellem...

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés