Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
válasz
osztraksajt
üzenetére
Való igaz, hogy ezek a gépek nem munkára valók. Én, amikor dolgozom, simán 30-40 tabot nyitva tartok. Ezeket persze a munka folyamán be-be zárom, de jelentős kényelmetlenség lenne a munkafolyamatomban, ha mondjuk 15 tabnál elkezdene belassulni a gépem. De amikor csak simán híreket olvasok, akkor is előre kinyitom mind a 10 linket, amit érdekesnek találok az adott oldalon, majd egyenként végigmegyek rajtuk. Ez azért már reális felhasználás egy tabletnél is (androidon is így csinálom). Igaz az is, hogy a RAM jelentős fogyasztó, de az is igaz, hogy a folyamatos swappelés nem csak lassú, de a fogyasztást is növeli.
Néhány jellemző oldalméret a memóriában, adblockkal (nálam, chrome 31): Gmail 220MB, ph! 50-75MB, ThinkPad forum: 100MB, index 75MB, Gizmodo 70MB, Engadget 72MB, átlagos Google keresés 45-50MB, Google Drive 100MB, adblock plus (bővítmény) 130MB, Flash (bővítmény) 50MB.
Igazad van, egy kicsit túlbecsültem, kb 75MB az átlag, azaz a fele, mint amit írtam. Mondjuk kíváncsi vagyok, mi lesz jövőre, egy ilyen felmérést érdemes lenne rendszeresen végezni (adblockkal és anélkül).Amúgy ne haragudj, de nem tudok rájönni, mi látható az avatarodon. Fejlövés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Tudományos Pandémia Klub
- Filmvilág
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házimozi belépő szinten
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék tok
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest