- Vélemény: ezt teheti majd az új vezető az Intellel
- Itt a legtöbb kézikonzolra telepíthető SteamOS előzetese
- Annyira örül az SNES öregedésének Super Mario, hogy idővel nagyobbat ugrik
- Vélemény: nem valószínű, hogy jönnének dedikált neuronháló gyorsítók
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- TCL LCD és LED TV-k
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Végre egy ötletes funkció.
-
Male
nagyúr
válasz
LamerGyuri #17 üzenetére
Akkor nem lennél jó ilyen fotózáshoz
Erősen felület függő, hogy mi lesz tele ujjlenyomatokkal, és mi nem. Nyilván erre figyelhetnének a gyártók, csak a marketing fotókon úgysincs ilyen gond.Nem neked: Ha ez a plusz kijelző Full HD, akkor miért "640x480, illetve 800x600" a két felbontás, amit tud másodlagos kijelzőként? Nem elég, hogy jóval kisebb felbontás ( ekkora méretben végülis elég ), de még a képaránynak sem megfelelő
-
Redneck
nagyúr
Biztos sokaknak jó, de én utálom az összes tapipadot a notebookokon, pedig próbáltam már istenített verziót is, és nem jött be. Egyszerűen fájnak az ujjaim tőle, kényelmetlen az egész, de mondjuk jobb megoldást nem tudok ami nem jár plusz hardverrel.
Ebben a koncepcióban nem értem, hogy lehet egerezni, ha épp valami más funkciót tol a kijelző?
-
Ha egy második kijelzőként is lehet használni, akkor kiváló.
Tehát pl áthúzni a böngészőt ide, akkor részemről nyert.
-
Male
nagyúr
válasz
LamerGyuri #13 üzenetére
Legalább azt látod, amilyen a valóságban lesz
-
-
nyunyu
félisten
válasz
LamerGyuri #13 üzenetére
Meséljétek már el, hogyan lehet ujjlenyomat mentes képet csinálni egy eszközről, ami arra van, hogy az ujjaddal böködd?
Vagy inkább ne akarj megnézni egy 1-2 éve ipari célra használt tapiképernyőt
-
LamerGyuri
senior tag
Most komolyan. Tényleg ekkora megerőltetés lett volna gusztustalan ujjlenyomatok nélküli képeket csinálni az eszközről?
-
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
FoxiestFox #10 üzenetére
Az IL2 sturmovikban pl mindegyiket használtam anno, már nem emléxem milyen szituációkban, de volt ahol a trackpoint, volt ahol a touchpad volt a jobb...
Jóféle Touchpaddal a crysis-t többször kivittem, illetve az egész mass effect trilógiát, hanyattegérrel max payne3, witcher3, skyrim, far cry primal ami most így hirtelen eszembe jutott..
...jahh lanpartykra is laptoppal megyek, és trackpointal szórom a fejeseket -
-
bacsis
Közösségépítő
Én meg tapipaddal vittem végig egy halom fps játékot is
de napi szinten játdzok trackpointal, trackballal is... Szal megtanulható, csak egyénfüggő
ne vegyék ki, csak csináljanak használhatót. Mi kell hogy jó legyen? Dedikált egérgombok, és kb 3-5mm-es sűlyesztés. Mint 15 éve... Manapság tényleg használható tapipad ritka
-
PHM
addikt
"egy középkategóriás mobiltelefonban komolyabb panel dolgozik, így számíthatunk arra is, hogy az eleve a prémiumkategóriába szánt ZenBook Pro árát szignifikánsan nem dobja meg a beépítése."
De. Sajnos. Szerintem. -
cucka
addikt
Kicsit hasonlít az apple touchbar-ra. Jól néz ki, nem túl hasznos a valóságban, ha munkára használnád a gépet.
-
hajbel
addikt
Én személy szerint kivenném a tapipadot minden laptopból. Nem tudtam megtanulni használni soha, csak a helyet és a költséget foglalja.
-
Viszonylag kevés ergonómiailag értelmetlen, de drágább fejlesztést tudnék elképzelni a touch helyére, úgyhogy szép munka.
-
Televan74
nagyúr
Jó megoldás és szimpatikus is,de kétlem hogy egy darabig megjelenik olcsóbb termékeken.
-
Fiery
veterán
Keszitse mar el vegre az Asus a ScreenPad SDK-t, es mar pakoljuk is ki erre a remek kijelzore az AIDA64 szenzor ertekeket
-
Tetszik, hasznosnak tűnik. Kérdés, hogy mennyire meríti az akkut. Most is Asus laptopot használok, és próbáltam már az a feature-t, hogy a telefonom a touchpad, és tetszett. (Bár hosszú távon üzemszerűen még nem próbáltam.)
-
Ötletes megoldás, remélem külső fejlesztők is rámozdulnak és megjelenik a többi típuson, esetleg más gyártóknál is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Hosszabb játékidőt töltöttünk az ASUS érintőképernyővel kombinált tapipadjával, a Screenpaddel.
- Dell Inspiron 7386 Ultrabook i7/16GB/240GB SSD/Magyar/Érintőkijelző!
- Lenovo T450s intel Core i5-5200u,4GB,FullHD,Led bill,+Sim
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 16GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest