Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
Mindegy, akkor hagyjuk, inkább lapozzunk.
Kifogytam , nekem elég ha én értem.
Egyébként ez a dolog arról szól hogy ha valakinek egyik konzol sincs, melyiket vegye meg ha ezt a játékot veszi alapul , de mondom, hagyjuk, szebb a képe a ps3-nak és kész.
Így most akkor mindenki egyetért. -
Ateszzero
őstag
Itt most a videóról volt szó, nem pedig arról hogy melyik a szebb ha megnézzük élőben, ne tereld el a a témát.
Egyébként nekem oly mindegy, boxom van és az is marad, jobb szerettem volna akkoriba PS3-at, de akkor erre futotta , most meg a sok játék miatt már bele vagyok törődve. -
Ateszzero
őstag
Ez így van, de most arrol van szó hogy alapból melyik néz ki szebben.
Persze Quasimodo-t is photoshopolva sokkal szebbnek látjuk , de attól még nem változik az arca.Egyébként a két konzol megjelenítője más, eltérő, ha pl a ps3-ét próbálnád beállítani az xbox képéhez, nem is biztos hogy sikerülne mert vagy túl kontrasztos lenne és nem lenne olyan fekete mint a boxn feketéje , vagy valami más szín már nem is úgy nézne mint boxon , vagy ha azt próbálnád beállítani már a fekete nem lenne fekete csak sötétszürke meg ilyenek.
-
Ateszzero
őstag
Nem vagyok elfogult xbox fan, de szerintem kontrasztosabb , szinesebb az xbox360 verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- OTP Bank topic
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest