- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Dark Archon #65 üzenetére
motorikusan működik, és a 600+ óra a sok mütyűr miatt van. Rengeteg apró alkatrész, amit egyedileg gyártott otthon, vagy gyártatott (plexik) le. Én csak arra küldtem ezt, hogy bizony motorikus működés is megoldható, és ha elolvasod a blogot, akkor meglátod, hogy nem is olyan bonyolult. (a 600 óra meg mondom megint, a sok apró csicsa miatt van, nézd csak meg)
én itt kiszálltam, feladatom teljesítettem
Ha elkészült a saját házam, majd kirakom LogOut-ra is -
GoldhandRent
őstag
válasz
Dark Archon #62 üzenetére
és még mindig nem tömegtermelésről van szó, hogy konkurencia lenne...
-
GoldhandRent
őstag
válasz
#06658560 #59 üzenetére
Egy ilyen megépítése szórakozás... Szabadidőben készíted, SAJÁT vágyaidat éled ki, és ezt építed meg. Nem hiszem, hogy figyelembe kéne venni munka árát.
Senki sem kényszerít rá... Én legalábbis nem gondolom így.
A délutáni kikapcsolódás alkalmával sem nézed, a gépen való böngészés, játék közben (Senki sem kényszerít rá..), hogy"b@szki, 5 órája olvasom a PH!-t, ennyi idő alatt kerestem volna 10ezer forintot!"...
De lehet velem van a baj -
GoldhandRent
őstag
válasz
GoldhandRent #46 üzenetére
Elolvastam Chaser masodik hsz-et, abban valoban "gyartatni"-t ir. De felesleges felberelni valakit, valakiket, mikor otthon is meglehet
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Dark Archon #39 üzenetére
Szerintem Chaser nem a pontos lemasolasara gondolt. Pontos lemasolasa valoban sokba, kozel annyiba kerulne mint a bolti ara. De teljesen felesleges.
Vigyazz!! Hosszu lesz
Egy jo falusi parasztember (szerintem sokan vagyunk itt olyanok, nem a szo szoros ertelmeben) hasonlot megcsinal a sufnijaban mindenfele mernokember nelkul, sajat gogyibol, maximum (igen, max) 200k-bol. Nem lesz telefonrol iranyithato, de ez a legkevesebb.
Egyszeru guberalt (cd/dvd meghajto talca mozgato motorral) alkatreszekkel is meg lehet oldani a mozgasokat (ha nem egy tonnas elemekrol van szo), es mindennek van ezerhatszazhuszonketto alternativaja eleg sok boltban. Vilagitas : aliexpress, ebay. Akar taviranyitoval is!
Lemezeket lehet venni, elvagni eltudja mindenki, a dizajn meg - ami ugye egyedi, izles kerdese- kartonpapirral tesztelheto a mozgasok szintjen is!En igazat adok neki, siman kijon egy ehhez hasonlo (nem 1:1 kopi!!!!) ilyesmit tudo haz 200k-bol.
En egy Fa hazat szeretnek majd epiteni ha szabadidom engedi mindenfele izgo mozgo alkatreszekkel es led vilagitassal. Minden terv itt van a fejemben, szerszam meg a sufnyiban, csak neki kene allni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Computexen látott ház limitált darabszámban lesz kapható, de az ára miatt valószínűleg nem is fognak érte sokan sorba állni.
- Politika
- Óvodások homokozója
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest