Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Egérpad topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
Egy kis anyagközpontú cserebíznisz mehet épp néha. Még nem nagyon csináltam ilyesmit. Eddig ilyesmik mentek:
- legelején freedichre pack szállítás (ej de fiatal volt még a szerver. Azóta erről leszoktam. Van már csatahajó, klipper, farm hauler, ház, farm, farmház, aquafarm desig + suska ha venni kellene)
- Hellswamp - gwenoid és Hellswamp Solzred szállítás: van egy rakat sajtom. Dupla béke időszakban átdobom Halcyonába a kis telkeimre, Halcyona béke időszakban meg leszállítom. Irdatlan bevétel. Főként ha hetesével megy a szállítmány.
- besunnyogó trade mission Solisba: gwenoid, vagy hellswamp pakkot vittem be egyesével. Amióta több pakkot mozgatok, azóta ez el lett hanyagolva. fel is számoltam a félutas hídfőállásomat a szigeten. Azért a 18-20 stabilizer/kör nem rossz néha.
- tervben van a Sanddep - Solzred trade run. Szereztem helyet a tengerparton. Jó suska lehet. Sajna standard gyártóhhely messze van, de 8-8 sajt azért 3 naponta meglesz. Az se rossz.
- Gwenoid - Cinderstone járat: békében egy hetes pakk befigyel a legelején. Aztán nagyon mgzuhan. csapatban lehet hajóval is menni. Többnyire sajan egyedül nyomom így ez rtkán jó. Majd felzörgetem egyik haveromat eg ymerchantshipes körre. Nem jártszik már, de negyed órára tán elkapható. A taxjait is fizethetné a földjein amit használok.
Sok jó lehetőség van még, de nekem ennyi elég. Persze eg ykis anyagra csere hasznos lehet. A stabuilizer beszerzés elég macerás ha nem AH-ból akarnám beszerezni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR5 RX6900XT 16GB!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest