Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikromanus

veterán

válasz whYz #1045 üzenetére

Egy kis anyagközpontú cserebíznisz mehet épp néha. Még nem nagyon csináltam ilyesmit. Eddig ilyesmik mentek:
    - legelején freedichre pack szállítás (ej de fiatal volt még a szerver. Azóta erről leszoktam. Van már csatahajó, klipper, farm hauler, ház, farm, farmház, aquafarm desig + suska ha venni kellene)
    - Hellswamp - gwenoid és Hellswamp Solzred szállítás: van egy rakat sajtom. Dupla béke időszakban átdobom Halcyonába a kis telkeimre, Halcyona béke időszakban meg leszállítom. Irdatlan bevétel. Főként ha hetesével megy a szállítmány.
    - besunnyogó trade mission Solisba: gwenoid, vagy hellswamp pakkot vittem be egyesével. Amióta több pakkot mozgatok, azóta ez el lett hanyagolva. fel is számoltam a félutas hídfőállásomat a szigeten. Azért a 18-20 stabilizer/kör nem rossz néha.
    - tervben van a Sanddep - Solzred trade run. Szereztem helyet a tengerparton. Jó suska lehet. Sajna standard gyártóhhely messze van, de 8-8 sajt azért 3 naponta meglesz. Az se rossz.
    - Gwenoid - Cinderstone járat: békében egy hetes pakk befigyel a legelején. Aztán nagyon mgzuhan. csapatban lehet hajóval is menni. Többnyire sajan egyedül nyomom így ez rtkán jó. Majd felzörgetem egyik haveromat eg ymerchantshipes körre. Nem jártszik már, de negyed órára tán elkapható. A taxjait is fizethetné a földjein amit használok. :C
    Sok jó lehetőség van még, de nekem ennyi elég. Persze eg ykis anyagra csere hasznos lehet. A stabuilizer beszerzés elég macerás ha nem AH-ból akarnám beszerezni...

Új hozzászólás Aktív témák