- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
Én nem hiszek a csodákban. Évekkel ezelőtt egy havernak volt egy Ferrarija. vitt vele egy kört én majd elcsöppentem. Lényeg a lényeg hogy kívül csodás volt belül ha jobban szétnézett az ember akkor észrevett érdekes dolgokat. Egy két kapcsoló a fiat Puntóból volt ismerős. Nem hasonló, ugyanaz! Ezzel csak azt akarom mondani minden gonoszság és rosszmájúság nélkül, hogy eladják az anyjukat is pár forintért a cégek. Az egy autó volt és meglépik, akkor egy "zárt" táp esetében gondolhatod hogy simán belepakolják az "occó" dolgokat ha tudják. Nem véletlenül van 10e Ft-ért is 800W-os táp és 110e Ft-ért is. A 10e Ft-os kategóriától legalább tudod mit várhatsz A drágánál már sok esetben ki tudja. Nyilván sokkal jobb nem vitatom a drágább de látod vannak csodák.. Ezért jó hogy van olyan teszt ahol szétkapják őket
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
niof
addikt
válasz DanielLong #17 üzenetére
A fene egye meg, már ezeket is óccószítják? Akkor milyet vegyen az ember, amiben nincs olcsó kínai szemét alkatrész? Költői kérdés volt...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
nexplo
őstag
válasz DanielLong #17 üzenetére
Sokba belepakolják a télapót mert gondolom olcsó, vagy más miatt használja szinte mindenki?
-
niof
addikt
Kíváncsi lennék, hogy ki gyártja a belét!
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
nexplo
őstag
Nézegettem ezt a márkát nem is olyan régen de itthon a 850W és a felette kategóriáról már nem is beszélve iszonyatos zsebbe nyúlós megvenni. Ettől függetlenül én a 850-es elfogadnám. Nem lehet rossz. Érdekes hogy a képeken ahol belül látszik az egyik képen csak 1db nagy pufferkondi van egy másikon pedig már kettő. Gondolom a kicsi és a nagy lehet a két képen A bányaláz (ne vessetek rám követ pls) sajnos a nagy teljesítményű tápokat is kb felszipkázta az országból és 1000W vagy feletti tényleg fullos tápot alig kapni vagy csak 1-1-db-ot arany árban szó szerint .
-
törölt tag
Lehet hogy egy háznál elmegy, de itt már nagyon gyengén adják ezek a raytracelt képek. Lehetett volna sokkal jobb minőségű alkatrészmodelleket használni, és teljes derítés helyett beállítani a fényforrások méretét/irányát, hogy azok értelmezhető árnyékokat produkáljanak a modelleken, kicsit úgy, mintha tényleg fotózták volna, akkor nem ragyogna minden mint a salamont..
-
DanielLong
senior tag
Érdekes az árazásuk, az 550W-os kategóriát nézve, a Gold 86€, a Platinum 96€ a legolcsóbb helyen. Igazán 650W felett éri meg a Gold. Kíváncsi vagyok, milyen belsőt kap.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem, csak valamiért vacakol az Amazon, többször kell kattintani rajtuk, és akkor megjavulnak.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
joysefke
veterán
A kinézet full BQ koppintás
-
Allihoppa
aktív tag
Az árak már nem is aktuálisak.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!
- Lian Li UNI FAN SL120 ventilátor szett + vezérlő, fekete
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)
- Cooler Master Masterbox MB311L ARGB ablakos Micro ATX ház ARGB vezérlővel, 4 ventivel, AQUA Garis!
- Phanteks Revolt Pro 850W Gold Moduláris Tápegység
- Cooler Master Hyper 212 RGB processzor hűtő
- Eladó Cooler Master GX450W RS450-ACAAD3 tápegység (Enhance beles) 80+
- be quiet! System Power 9 500W tápegység 2 X 6+2 PIN VGA táp
- AMD AM4 gyári processzorhűtő Ryzen 5 5600G processzor mellé adták, sosem volt beépítve, olcsón eladó
- Thermaltake Toughpower 850W PF1 Moduláris