Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
totopad
üzenetére
Nekem is tetszik, és én is úgy érzem idén váltok. Maga a bemutató mondjuk nem lelkesített fel annyira mint reméltem, de azért az elmúlt években mindig jött apró csomagokban újdonság és mostanra azért jelentős különbség gyűlt össze.
Például mostanra minden más kütyüm már type-C csatlakozós, szóval a 13PM plusz kábelt igényel utazáskor, és már zavar. Kamera is fejlődött azért, teljesítmény is. A 13PM-em üzemideje is csökkent, de egy napot még kibír. Viszont így családban másnak adva se kell rögtön akksit cseréltetni, teljesen használható még. Végezetül pedig a tárhely is már kezd szűkös lenni, kell az 512GB nekem.
Azért az kérdéses mikor és hol veszem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest