Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
telefon6310
tag
válasz
Blue meth
üzenetére
Fura, mert ezt én is határozottan tapasztaltam. Főleg a fehéregyensúlynál, egész egyszerűen a régebben készült képeknél nem égett ki úgy a nagyon világos rész. Meg videófelvételeknél gyengébb/változó fényviszonyok között régebben sokkal stabilabb felvételek születtek. Én ezt konkrétan összehasonlítottam, dátum szerint el van mentve minden, mappákban. Félreértés ne legyen, nem szar, most sem, imádom ezt a készüléket, csak egy kis turpisságot vélek felfedezni az Apple részéről. De ez lehet csak rosszindulatú összeesküvés elmélet részemről...
-
Sordoran
addikt
válasz
Blue meth
üzenetére
Miközben az se kizárt amit írsz (bár én nem láttam erre bizonyítékot), lehet a lencse koszolódik, mikro karcok, zsírfoltok stb. Lehet volt olyan védőréteg rajta ami az évek alatt lekopott róla.
Ténylegesen látod korábbi képeidhez viszonyítva hogy rosszabbak a mostaniak, vagy csak más újabb készülékekkel veted össze?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár iPhone AIR 512GB fekete gyönyörű ALZA számla 2028 szeptember 18-ig Apple garancia Fulldoboz
- iPhone 17 fekete 256Gb, ÚJ, 3 év Gari, Független
- Eladó egy kiváló állapotban lévő Honor 400 Pro mobiltelefon
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi