Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csab2

    veterán

    Megjött az ebay-ről rendelt Smart Case szerű tok. Égszínkék színű, az alsó és a felső rész egyben van. Műanyag természetesen, a belsejét valami kicsit finomabb szürke anyag borítja. A tok külseje alul és felül is kissé érdes felületű, gondolom azért, hogy ne csússzon annyira. A tok alsó, kemény részébe úgy kell belepattintani az iPad-et. Stabilan, masszívan tartja az iPad-et, kiszedni is nehéz belőle. Az alsó részében a sarkoknál és a szélső peremnél nincs az a szürke borítás, itt a tábla közvetlenül érintkezik a kemény műanyaggal. Remélem, nem fogja felsérteni az iPad-et! Ennek a belső, szürke anyagnak az illesztése nem tökéletes, mint ahogyan a tok hátulján lévő érdesebb felületű betété sem, de nem vészes a helyzet, bőven elfogadható. A tok felső része kicsit nagyobb mint az iPad, túllóg kissé a kijelzőn. Valószínűleg ez szándékos - könnyeb így kinyitni - de engem kicsit zavar, ráadásul enyhén csúszkál is a kijelzőn, nem tapad rá egy kicsit. Az iPad 4-esemen a gyári Smart Cover nem csúszkált ennyire, jobban rátapadt. Hátrahajtva a tokot, állványként is funkcionál, elég stabil (azért célszerű asztalon, vagy valami hasonlóan sík felületen használni), érzésem szerint semmivel sem rosszabb e téren mint a gyári Smart Cover volt a négyes iPad-en. A felső részt a kialakítása miatt nem lehet úgy hátrahajtani mint a Smart Cover esetében, nem illeszkedik olyan szépen hátra. Nem tudom, hogy ez a gyári Smart Case esetében hogy van. A kijelző lezárása és feloldása jól működik.
    A csomagban volt még egy kijelzővédő fólia (nem használok ilyent, ment a kukába), egy elég jó minőségűnek tűnő, kissé gumiszerű törlőkendő és egy elég gagyi hatást keltő stylus. Ez utóbbihoz hasonlót még soha nem használtam ezért letöltöttem a Draw 2 Free nevű alkalmazást, hogy ki tudjam próbálni. Egyáltalán nem győzött meg, az adott alkalmazás jobban használható újjal, mint ezzel a stylus-szal. Nem tudom, hogy egy jó minőségű darab milyen, de ez kuka.
    A csomagolás meglepően igényes volt: az egész cucc egy puha tasakban volt (ilyen anyagba szokták a TV-ket is becsomagolni a dobozon belül, illetve annak idején a PS3 is ilyenbe volt bebugyolálva), sőt a tokban egy méretre vágott szivacs is volt.
    Összességében meg vagyok elégedve a cuccal, ennyi pénzért (2800 ft) korrekt darabnak tartom. Az anyagminőség és az összerakás minősége biztosan elmarad a gyári Smart Case-től, de árban majdnem tizede annak. A törlőkendő és a fólia pedig kedves figyelmesség.
    Egyelőre felraktam az iPad-re és használom, de nem tudom meddig, mert egyrészt nem szeretem a tokokat (nehezebb és nagyobb lett az iPad és nem látszik, hogy milyen szép), másrészt meg rendeltem egy másik tokot is, majd annak függvényében fog eldőlni, hogy melyiket fogom használni, ha egyáltalán.
    Bocs, hogy kicsit hosszú lett!

    [ Szerkesztve ]

    Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim

Új hozzászólás Aktív témák