- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- [Re:] Az indiai játékosok felvették a kesztyűt a skalpvadászokkal szemben
- HTPC (Házimozi PC) topik
- Házimozi belépő szinten
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- SONY LCD és LED TV-k
Hozzászólok Aktív témák
-
Geller72
veterán
"Mondjuk arra kaphatott volna plecsnit, hogy középkategóriás áron leveri a legtöbb csúcs droidos tabletet."
-Asszony droidos tabja 360 euróért körbehugyozza technikailag ezt a 200k -s ipadet, ebbe ne menjünk bele. A 200k huf-os árat meg nem nevezném középkategnek. A többi verzió lefele meg szart sem ér. 32 gb? Vicc. Azt a tabot egy éve vettem neki, 4 giga ram, 64 gb háttértár, 2k kijelző, 128 gb UHS sd-vel bővíthető. Ugyanekkora kijelzővel. A 2 gb ram egyelőre (még talán) nem kevés ipaden, de bánni nem bántam volna ha mondjuk így, 2018 közepén beleraktak volna (csak hogy előre gondolkozzunk pár évet) 4-et. Lesz megint másik ipadem, ez nem kérdés, de nem kell annyira elszállni tőle, pontosan tudom, hova tegyem egy droidos tab mellé. Ha a droid rendszer, nem a tab - fele ilyen stabil lenne, mint az iOS, sokan nem bánnánk.. Fizikailag a droidos komolyabb tabok (is) sokkal jobban fel vannak szerelve. Vicc, hogy cellular verziót kell megvegyek a gps miatt ipadből.
--->>Tevo Tarantula RS, Ender 3 Pro, Ender 5 for szél. Új, bontatlan.<--
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Az amerikai gyártó nem sokat változtatott az új iPad dizájnján, maradtak a kitaposott ösvényen. Az ára viszont kellemesebben alakul, ami miatt biztosra vehető a siker.
- nVidia kártyát mindenkinek!
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- [Re:] Asus P8P67-M + i3 2120 + 8GB ram
- [Re:] Apple iPhone 12 Pro Max - génkezelt alma
- [Re:] Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- [Re:] Taxi Chaos teszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- [Re:] G skill aegis 16 gb ddr4
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest