Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
exx
tag
Amíg nem láttam az árát, addig szellős volt. Utána már csak drága.
-
New Life
aktív tag
Ez nem is ház, hanem egy keret...
-
dangerzone
addikt
Ez úgy néz ki, mint valami műanyag összetákolt láda.
-
XuChi
addikt
Ez valami elvetemülten ocsmány.
-
zed1983
őstag
Elég szellős, viszont iszonyat ronda...
-
törölt tag
Tudom, hogy mindenki leírja, de ez akkor is ronda, a lyuggatott felületek miatt pedig hangos és hamar porosodik. Ráadásul még a hatékonysága is megkérdőjelezhető. Minden felé megy a levegő, nincs meg a "légcsatornahatás". Biztosat persze teszt után lehet mondani, de nagy meglepetésre nem számítok.
szerk.: Nem, ezt még mindig nem hiszem el. Tényleg nincsen benne porszűrő?
-
kelzsoca
félisten
Csináltak egy ocsmány tésztaszűrőt, a cél az volt hogy az Antec név megint feltűnjön, az hogy negatív vagy pozitív marketing szempontjából annyira nem számít, az emberek beszélnek róla, ez a lényeg
-
Integra
titán
porfogónak tökéletes
-
total90
veterán
Bejön
-
Stiky
senior tag
vicces ha egy ilyenbe valaki mini-itx-et rak
-
Kom-ancs
tag
Hát nekem egy összecsukható láda jutott róla eszembe.Van is egy az autó hátuljába,holnap megnézem nem-e Antec a márkája
-
gpatrik
tag
Hú nekem a színéről egyből a caterpillar strapa mobilja jutott eszembe, bár a formavilág is hajaz a téglából történő építkezésre, csak a drótháló nem stimmel. Mondjuk nem értem ezeket az Open Air házakat, minek készültek? Ugyanannyira porosodik, mintha kidobnám az asztalra a konfigot.
-
Tenken
őstag
Hát ez undorító.
De rózsaszínben, vagy babakékben elfogadnám -
zozo1414
tag
széép
12 venti, ha mind tápról meg akkor van hangja -
Ste
addikt
Fújj, ennyi erővel lehetett volna oldallapok nélkül is az egész, vagy adnának hozzá egy kisebb íróasztalt, vagy hasonlót, azzal lehetne igazi lanos gép
-
törölt tag
ésszerű elrendezéssel lehet ebbe full passzív gépet is építeni szerintem, vagy minimál ventivel, de mindenre tornyot. vízhez se lenne rosz, ha nem akarsz fet, nb/sb bordát tenni, akkor a gyári passzív is elég lehet, nem reked meg a meleg.
az más kérdés, hogy ettől még förmedvény az egész, ocsmányabbat nem láttam, pedig egy két nzxt már karcolta a határt.
-
ZEN1TH
őstag
nekem bejon a munkagep dizajn
bar ennyi ventri mar tenyleg tulzas, raadasul ilyen aron...
-
sz.j
nagyúr
Egyáltalán, el lehet adni egy ilyen "háznak" nevezett valamit???
Ráadásul 200 euroért ..., függetlenül attól, hogy hány venti van benne?!?
Vagy csak elírták az árát .......?@Ybron
A Senerit megszünt.
-
misx
senior tag
Ha lusta vagy porszívózni, itt a megoldás, csak nem könnyen cserélhető a betétje.
-
Silentfrog
veterán
nekem sem tetszik,a tésztaszürő jut eszembe ha ránézek.
-
syC
addikt
Hát ez ocsmány. Mintha valami lego ház lenne.
-
jambiyya
őstag
Én a cm690-ben kipróbáltam pár venti-elrendezést, és arra jutottam, hogy a kevesebb néha több. Hang nem volt, hiába pörgött 6 venti is. Igaz, 1000rpm nexusok voltak.
Szóval szerintem az a sok venti eszetlenség. A design meg vagy tetszik, vagy nem, nekem speciel tetszik (de nem kéne). -
Psych0
őstag
Caterpillar ház
-
MegalodonS
őstag
Mint a lodarazs, jol nez ki !!! mondjuk ebben a szinekben el tudna kepzelni a CM 832 Stacker hazamat is.Erdekes az is egy szellos haz de ketto venti is eleg bele!
-
lorenzen
aktív tag
Átnéztem a házról készült képeket.Tényleg munkagép dizájn.
Nagyon be lehetett nyomva a tervezője, amikor papírra vetette az elképzelését.. De az is aki elfogta ezeket a terveket.
Lenne egy technikai kérdésem. A ház árában benne van a fülre helyezhető, zajvédelemre szakosodott, munkavédelmi eszköz is, vagy külön kell megvásárolni?
(Legalább egy csomag füldugót adhatnának vele.) -
Vassili
tag
Ja és erre a házra emlékeztet! [Ammo 533]
CSak ez kevesebb lyukkal készül! Spóroltak a CM-nél!
-
Vassili
tag
Az eleje még jó is néz ki, ha a hátulja meg az oldalai nem lennének ilyen lyukacsosak akkor még jó is lenne! De ebben a formában mondjuk ki használhatatlan ha csak nem pucolod ki minden nap teljesen!
-
RapUGround
tag
Szerintem tré ez a ház. 200euróért már akkor legalább elvárnám, hogy ne porosodjon.
De aki ennyiért vesz házat annak nem gond ezt a problémát megoldani, meg a csendessé tenni extra halk ventikkel még +200 euróért. CM690 szerintem jobb, sokkal jobb és az csak 100euró és ha még 100at ráköltesz akkor az milyen fulos ehhez képest?Amúgy meg valaki ismer valamilyen olcsó nagytornyot amit könnyű moddolni? tudnátok ajánlani? itthon van fúró flex ütvefúró heggesztő és még forrasztó is van, ipari ragasztó is meg miegymás csak kéne egy olyan nagytorony amit lehetne moddolni.
-
kelzsoca
félisten
Ez még egy Codegentől is siralmas lenne, de erre sajnos Antec van ráírva
-
sNORh
addikt
gyufásdoboz
-
LackoMester
addikt
pedig nekem tetszik a kékes(+piros) LEDes döpping
-
shadeofme
tag
Ez úgy néz ki, mint egy Hummer H2 csak számítógép házban.
-
Borisz76
nagyúr
Hol szerezték a tervezők a diplomájukat ?
Azért nem ész nélkül kellene ezt csinálni.
Az ,hogy külsőleg olyan mint egy munkagép......az egy dolog de a 12 venti az túlzás.
Elég lenne 3-4 db 12 centis de az normálisan elhelyezve porszűrőkkel.....
Az ára meg......ha 4X annyit keresnék mint most akkor sem venném meg.
-
Jól néz ki ez a ház, de kb. max. ingyen kéne...
-
LackoMester
addikt
egész pofás,de valahogy ez már nagyon szellös-olyan pofogós
-
Televan74
nagyúr
Por, por és megint csak a por.Nem rossz a ház,csak eléggé poros helyen lakom.
-
joi29
őstag
-Né má anyuk lösz mive szitáni a mákot...
on: ennyi pénzből szebbet is kihozhattak volna.
-
]Phobos[
senior tag
Nekem speciál tetszik, de nem 56000+ ért
Gondolom a ventiket meg azonnal cserélné mindenki. De ezt a kék ledes dömpinget tényleg elfelejthetnék már.
-
.mf
veterán
Ejh, eddig süllyedni a P180-tól
-
DeFranco
nagyúr
Majdnem el is hittem.
- ha ennyire szellős a ház, minek kell 12 ventillátor?
- miért nem elég max 3 de az megfelelően nagy légszállítású? Van honnan hozni a levegőt, nagy huzat, légáramlat irányítás nem kell, nem is lehet.
- a díszítésen kívül minek van rajta vizes kivezetés? ki rak ebbe vizet és miért?
- porszűrést miért nem oldották meg?
- etc.Ez a mutogatni jó, de nem reméljük, hogy el is adunk belőle pár darabnál többet tipikus esete.
Ha valaki megcsinálná salgópolc elemekből és csirkerácsból, az legalább humoros lenne.
-
mephi666
nagyúr
nem is az, hanem pistike arc- és homloküreg gyulladást kap egy párnapos lanparti után hetekig fekszik majd az ágyban és fél óránként rókázik, mint a lakodalmas kutya
viccet félretéve én ezt asztalon nem tudnám elképzelni... fújja a port minden irányba... nem egészséges... meg, hogy még vakítson is... nemá'
-
Béka86
csendes tag
Nekem a földmunkagépeket juttatja eszembe. 12 ventivel a hangja is olyan lehet.
A világ kékledes ventikészletei kifogyhatatlanok. -
Alg
veterán
Kék LED... ráadásul ez mindenhol lyukas, így sötétben elég érdekesen nézhet ki
Bevilágítja a szobát -
fereg
tag
kicsit ilyen hunpisti háznak tűnik elsőre
-
bandiie
aktív tag
Ú de randa szegénke.
-
Translator
tag
Erősen hajaz a Yesico OPENAir házamra, és én tartanék attól, hogy ez is porosodik.
Ennyi pénzért meg inkább aztat venném.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A LanBoy Airben nem kell spórolni a ventilátorokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest