Hirdetés
- Bemutatta az RTX PRO generációt az NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- Epson nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
Jó is lenne, de hol az e-Sata
Na meg Raid 0 USB2 vel értelmes
Akik meg nem értik minek ekkora tárhely, azok nézennek utána mekkora egy HD film, illetve egy lossless zenei album.Én most 1900Gb on gazdálkodom, de tervben van vmi nagyobb külső majd, bár nem ennyiért.
-
vPhis
tag
Nekem összvissz van 1 TB adatom, nem értem hogy nem lehet ennyi elég.
Ja és USB 2.0Pár hét feltölteni neembaaaj
-
-XadAnuX+
őstag
Szépnek szép, de valahogy ez a 2-3 TB-os mizéria mér nem tud meghatni.
-
Csak az a kérdés, hogy az usb 2 képes e ekkora adat kezelésére. Nem lassítja e majd le túlságosan.
-
P00By
nagyúr
A kialakítása teljesen jó, elnézegetném az asztalomnál
-
hejesírásó
senior tag
ha nagyválalat vagy és valóban fontosak az adataid akkor saválló bevonattal ellátott tonnás gránitba vésed bele, amire riasztót és robbanó-festékpatront szerelsz, és mindenkin aki csak a közelébe megy, végbélnyílást sem kímélő motozást végzel.
és ezt a rendszert természetesen telepíted minden kontinensen, és párhuzamosan futnak.
-
Zotya84
őstag
Jólvan, ők is Seagate-tel dolgoznak, de az USB2.0 az tényleg ciki, az eSata vagy a GLAN igazán elférne rajta, főleg, hogy egy mai komolyabb alaplapon már abból is sokszor kettő van...
-
bambano
titán
Mire érdemes menteni? attól függ, mennyit érnek az adataid. Ha nagyvállalat vagy és fontosak az adatok, akkor szalagra.
-
Az elképzelhető, hogy sokan valami külső merevlemezre szavaznának, ha archiválásról van szó. De azért azt már kevésbé hiszem, hogy sokan ilyen USB-s csodára gondolnának közben, amit 1 nap alatt jó, ha megtölt az ember a cuccal. RAID 0 amúgy értelmetlen, minek fokozni a sebességet, ha egyszer nem is a merevlemez, hanem a csatoló a szűk keresztmetszet. Meg aztán ebben a tömbben megnézem, hogy ki cseréli ki az egyik HDD-t menet közben.
-
morhange
tag
Jó nagy kapacitás, én még csak most jutottam oda hogy a 160 gb-s hdd-n lassacskán elfogy a hely
-
glutamin
őstag
Nem rossz dolog ez csak még drága. Majd pár év múlva kiépítek egy Wlan router+USB printer+USB HDD kombót és már arra pakolászom a közös anyagokat.
-
Antibazsi
aktív tag
raid 0, usb 2.0
-
Devid_81
félisten
Hűtés ide vagy oda de azért kíváncsi lennék terhelés alatt meddig mennek fel a HDD-k.
60-65fok? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmmm, tök jó lesz, ha szépen összecseng a két vinyó fordulatszám eltérése, és elkezd zenélni a doboz... Mert ahogy nézem, itt nem gumis, hanem fém rögzítése van a vinyóknak.
-
waterman_
aktív tag
muszáj lesz alá vagy fölé applikálni valami ventilátort, mert az az optimistán is max másfél centinek kinéző szellőző rés, nem fogja lehűteni a winyókat. magától ott nem áramlik túl sok levegő, esetleg ha már 60 fokos. szerintem vagy legalább 3 centis rés kellett volna oda, vagy kifelé fordítani a lamellákat a winyókkal együtt.
-
szuper-t
őstag
nekem bejön a kis rack
és még a hűtésre is gondoltak már csak az érdekelne h egy kis csendes ventit alá lehet e fabrikálni melegebb napokra
-
bsh
addikt
válasz
hejesírásó #1 üzenetére
"I can get enough"
-
old gray
addikt
3TB tárhely - USB 2.0 interfész.
-
Integra
titán
ez tetszik, tervezés és kivitelezés is
-
hejesírásó
senior tag
tetszik a szellőzése.
deisgn: tudom már sokan unják a szálcsiszolt alut, de I can get enough!
szval lehetne olyan is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph 3 TB-os külső merevlemezzel bővül az I-O Data HDC2-U termékcsaládja.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- World of Tanks - MMO
- Interactive Brokers társalgó
- Bemutatta az RTX PRO generációt az NVIDIA
- Kés topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy fotó, CMF Phone 2, három kamera
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- 1TB Samsung 990 Pro M.2 NVMe SSD meghajtó (MZ-V9P1T0BW) eladó (bontatlan, szűz új)
- Eladó 2 db új Seagate Skyhowk 6 Tb-os HDD
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest