Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
djculture
üzenetére
Asus R7-260X OC-t vettem, az első folyamatosan black screenezett illetve visszaesett az FPS, szerencsére egyszer végleg úgy maradt, akkor vissza tudtam vinni a boltba, és kicserélték. A második memóriahibás lehet, sokszor kis téglalapokban bekockásodik, a baj csak az, hogy nem tudom reprodukálni, amivel biztosan jönne, nehogy visszaadják vissza egy hét után azzal, hogy náluk jó volt.
Esetleg van valakinek tippje a memória stresstestre? Találtam egy gpu ram memória testert, de az nem talált hibát.
Meg az Asus support sem az igazi, még mindig a 13.4 vagy melyik driverrel megy csak, az újabbakkal black screennel nyit, úgyhogy lehet ilyenkor kártyát cserélni a gépben, leszedni a drivert, visszarakni a régit, majd visszacserélni a drivert - nem igazán kiforrott még ez a generáció, pláne ahhoz képest, hogy átnevezés és órajelhúzás. -
HSM
félisten
válasz
djculture
üzenetére
Tahitikből is voltak gyenge minőségű, instabil kiadások (jónevűek is), informálódni kell vásárlás előtt.

Nálam kb. 15db (jóminőségű) Tahiti-s kártya járt, egyetlen egy ment belőlük tönkre (szűk 2 hét alatt), szerintem ez jó arány.
A többi a mai napig megy tudommal. A 290-ekből több panaszt lehetett hallani, de nekem abból is már az első kártya hibátlan volt, abból több (még) nem járt nálam. 
(#44) Bandi79: A 280X-ek/7970-ek megfelelő, kézzel finomhangolt fesszel, 1000/1450Mhz környékén igen baráti fogyasztásúak.
Van belőlük pár igen halk kiadás is. A Sapphire Vapor-X-em hangját nem lehetettt hallani pl. úgy alulfeszelve, a 7970 Dual-X-nek sem. 
-
Bandi79
aktív tag
válasz
djculture
üzenetére
hát én is szemeztem már 7950-nel, R9 280x-szel, R9 290-nel... Aztán gondoltam, cseréljek egy mókuskerekes kályhát egy újabb kazánra, amik közül ráadásul sok BS-es is ?
Ha kijön egy 750 Ti fogyasztás-teljesítmény arányú, középkategóriás kártya (R9 280x / GTX 770 sebességű), akkor veszek egy olyat... HD5850 meg marad tartaléknak a garanciáztatási időkre
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Home server / házi szerver építése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Van belőlük pár igen halk kiadás is. A Sapphire Vapor-X-em hangját nem lehetettt hallani pl. úgy alulfeszelve, a 7970 Dual-X-nek sem.