Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Duck663

  aktív tag

  Hol az irreális elvárás? Mikor kezdték el mutogatni az első demókat a Vegával? Azóta hova jutottunk? Vagyis hova nem jutottunk, mert ugyan a VGA megjelent, de ennyi. Ha a konkurencia előre tud lépni, akkor nem lehetetlenség. A kijelzők is fejlődnek, lassan 8K lesz a csúcs 4K a középkategória. 2-3 év. Hol keletkezik az irreális elvárás? Az AMD részéről irreális az, hogy nem a jelenre fejlesztenek, folyamatosan buknak bele abba, hogy a jövő marha nagy innovatív hardvereit megalkotják, amit a kutya nem használ, mert amúgy megtámogatni fejlesztői oldalról csesznek!

  Meg kell érteniük, hogy a JELEN KOR ELVÁRÁSAIRA FEJLESZTÜNK, a JÖVŐ SZÁMÁRA CSAK LEHETŐSÉGEKET TEREMTÜNK! Amikor megjelenik a hardver, mégis mivel tesztelnek? 3 évvel később megjelenő játékokkal? Egyáltalán mit használnak a felhasználók?

  RX 580-at használok, FullHD-ra elég volt, de már feljebb mentem felbontásban és bizony kevés!

  Egyébként vennék Radeon VII-et, és nem pénz kérdés, a fogyasztás sem érdekel. De egész egyszerűen kevés és nagyon kiegyensúlyozatlan a teljesítménye. Eszetlenül pedig nem szórom a pénzt, attól még hogy van, nem dobálom ki az ablakon.

  NAVIgre, ez már valami! :) Igen, Win7-et használok, hogy ez büntetés lenne? Nem nagyobb, mint a Win10 önmagában.

Hozzászólok Aktív témák