Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Duck663

  aktív tag

  Senki sem harcol egy fronton, lehetnek húzó termékvonalak, és másodlagos termékvonalak, de ha egy vállalat csak egy fronton "harcol" akkor azzal a sírját ássa. Nem tehetik meg.

  Az ATI felvásárlása után a legnagyobb gond az volt, hogy nem tudták mihez kezdjenek vele. Egy csomó technológia a kukában végezte, mert azt sem tudták mire jó, jött valaki, aki az egészhez semmi sem értett, meg sem akarta érteni, mire fejlesztették, csak kidobták, a fejlesztők vagy máshova kerültek, vagy továbbálltak. Azt gondolták, hogy majd a GPU-t összerakják a CPU-val és megváltották a világot. De egyik sem váltotta meg. GPU fronton azért lassan elkezdődött valami, amire jött processzor oldalon a Bull... ami teljes katasztrófa volt, közben pedig, a GPU-k meghajtói egy szálon szenvednek. Erre mit csinálnak? Kidolgoznak egy Mantle-t ahelyett, hogy a drivereiket dolgozták volna át. Lehet persze azt mondani, hogy a Vulkan alapja lett és de jó nekünk, de ha az AMD-t nézzük nem sok haszna van/volt. Ha már megcsinálták a Mantle-t akkor kapásból indítani kellett volna egy Mantle Stratégiai programot, ahol a partner fejlesztők az API támogatása mellett adják ki a játékokat, úgy, hogy az tele van olyan egyedi megoldásokkal, amikre a többi API nem képes. Ehelyett elkótyavetyélték az egész fejlesztést. Bele lehetett volna venni a True Audiot is, és még egyéb fejlesztéseket, elővenni olyanokat, amiket korábban kukáztak, fiókba dugtak. Ha már a konzolba szállítanak, legyen már látszatja a dolognak.

  Nem lehet csak a konzol igényekre támaszkodni, mi van, ha bármelyik vállalat azt mondja, hogy bocs, váltunk Intelre? Vagy bármi másra.

  Az hogy van egy ici-pici kis profit, az nem jelenti azt, hogy dől a pénz!

  NAVIgre, ez már valami! :) Igen, Win7-et használok, hogy ez büntetés lenne? Nem nagyobb, mint a Win10 önmagában.

Hozzászólok Aktív témák