- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepperhaj
tag
-
Móci
addikt
Brutális cucc. Mondjuk a kinézete eléggé pofás, ám az a színorgia a billentyűzeten valahogy gagyi hatást kelt. Attól még azért kipróbálnám!
Köszönet a tesztért, jó volt olvasni!"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
zH.
senior tag
brutális darab. gamer notiknak nem látom értelmét ,de az alienware kivételt képez.
just be
-
pottyantós
aktív tag
Nagyon komoly gép, de én nem vennék 800 000 Ft-ért notebookot, inkább 1 brutál asztalit!
!!!!Més que un Club Barcelona!!!
-
hemaka
nagyúr
jóféle, csak az árcédula is más galaxisban íródott
-
Colossus
csendes tag
Durva!
Mint jelenség vagy mint érdekesség nekem is "Tetszik", mégis, az ára az, ami miatt lefordultam a székről...
Amúgy van ilyesmire kereslet? -
DeltaPower
addikt
kb ilyesmire számítottam, mikor megláttam a címet, az ufós gyártó ismét hozta a formáját.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Probber
őstag
Nagyon komoly cucc, mind hardverileg, mind összeszerelésileg.
A külsőt én a groteszk szóval jellemezném, de persze tudom, ilyen hülyén(?) kell kinéznie egy majd milliós "GAMER notebook"-nak.[ Szerkesztve ]
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
outsiders
aktív tag
Ez a noti már fegyverként is funkcionálhatna kb olyan súlya van Amúgy hihetetlen, hogy a WD milyen fos notebook vinyókat gyárt manapság, ezek szerint a Scorpio Black széria is melegszik mint az állat, nem csak a Blue......
Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.
-
iSonic
addikt
Azért ez egy picit brutális, bár 800k-ért szerintem nem éri meg.. azért már csinálok egy HTPC-t, amibe belepakolok minden földi jót és azt is tudom hordozni
-
gazette
csendes tag
Külföldi lanpartykon, főleg Angliában minden 3. gép Alienware. Személyes tapasztalat.
2000 fontért M17x: i7 720QM, ATi 5870, 250GB 7200rpm, 4GB DDR3 + 3ev gari...
Picit régebbi gép lehet ez, amit teszteltetek, mert 4870 már csak crossfirebe kapni...Masik amit felkene fogni, hogy nem asztali gepekhez és HTPChez kell ezeket hasonlitani.
Ez arrol szol, ha Belanak telefonal Peti hogy 10perc mulva lan a varos masik felen, Bela bepakol a taskaba 1perc alatt es felul a BKVra. A mobilitas a lenyeg, es egy 5kg noteszt konnyebb cipelni mint egy gepet+monitort.
Nekem egy 9400 DELLem van, az is megvan 3,5kg, meg is imadom es cipelem mindenhova
[ Szerkesztve ]
-
sirzollee
tag
Nekem is bejönne,bár nem vagyok a laptoon való játéknak híve,de ezen kipróbálnám
-
Brutális! De ha más csúcs-gémer gép, akkor dupla 5870, egy 64-es vagy 128-as SSD plusz 320-as 7200-es HDD.
outsiders: más gépekben nem melegszik annyira, itt az Alienware a ludas. Nem jól tervezték meg a HDD szellőzését vagy elhelyezését.
[ Szerkesztve ]
-
gábbor
tag
három év mulva jó lesz porfogónak
-
Eddie141
senior tag
Nem semmi Jó kis gépek, a design is teccik, de a vastagsága nem annyira
Azért notebook piacon elég erős az alienware Mindig is nagy álmom volt egy ilyen márkájú laptop -
Findzs
addikt
és 1 év múlva már csak fele ennyit fog érni
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
sarocker
csendes tag
Az Everest tesztes táblázat fejlécében az MSI gépe maradt. Jó dolog a kopipészt.
-
KubanitoS
veterán
"Van ilyesmire kereslet?"
Már hogy a fenébe ne lenne. Ha nyernék a lottón én is vennék vazze. Külföldön ehhez még lottó sem kell, sőt, olyan hihetetlen nagy gazdagság sem.
Azért abba belekötnék, hogy 800.000 forintért "csak" egy 4870-es kártyát kapunk. Igazán rakhattak volna bele egy 5870-est, de inkább kettőt.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Mappa
addikt
nagyon durva a cucc
az alienware-es billentyűzet valami eszméletlen durva ..de horror az ára annak is
nem kötelező megadni
-
jubilleum
senior tag
ilyen van Sheldon-nak a TBBT-ban
-
Dassler
őstag
Nem rossz cucc, de hogy kicsit kötözködjek, ennyi pénzért már halk is lehetne. Persze nyilvánvalóan megvannak a technikai korlátok a méret vs. teljesítmény tekintetében.
Még szerencse, hogy nem játszok notin és nem vagyok lanpartis sem, különben kéne vennem egy iylet
A LAN-gémes világban azért van létjogosultsága egy iylennek, az is egy piac.[ Szerkesztve ]
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
boeing
senior tag
Anyám ez nagyon durva lapos.
-
AXisBOLD
addikt
pofátlan ár, engem nem győzött meg, kivéve a külsejét, az félelmetesen jó.
Aurea mediocritas
-
_Oscar
tag
4GB memória mellé 32 bites win-t pakolni elég nagy égés. Samsungtól is gáz, de egy Alienware-Dell szintű játékostól szerintem minősíthetetlen.
Chuck Norris vakon gépel érintőkijelzőn is...
-
BeLucZ
addikt
Nevetséges hogy ilyen szar graf kártyával szerelik, minimum az 5870 CF -nek kéne lennie belőle mobilityben hogy üssön, de még ugyis eltörpül egy erős asztali mellett!
-
Komcsi
tag
Kész! Végem van! Én nem vagyok egy nagy notebookos figura de ez odavágott rendesen.
Ez kell a népnek, úgy se tudjuk hova költeni a pénzünk!C:\Privátot előbb észreveszem!...
-
zoo8800
veterán
Az árig jutottam a cikk olvasásával.
800e, kérem kapcsojjakirip and tear, until it is done
-
Silentfrog
veterán
Leagalább ezen nem akad a fullhédé videok,nem ugy mint az én nettopomom
-
pisti666
aktív tag
Én a gyártó hivatalos oldalát nézem ott 2k USD- alatt van alap gép 5870-el szerelve és már csak win 7 64 bit-el lehet kapni és 2k usd nem épp 800k
Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
félisten
Ejha...
-
Fr3eWar
őstag
Bivaly kis gép, viszont nem hiszem hogy mindenhol 4mm vastag lenne az alumínium lemez, max a visszahajlításoknál. Mert akkor csak a fedlap 1,5kiló lenne kijelző nélkül (kb SzxHxM x <Al fajsúly> 42cmx32cmx0,4cm x 2,72gramm ~1,5kiló), plusz az alsó borítás... De igazán nyomhatná azt az 5kilóját az íróasztalomon, gyorsan el is adnám itt a hardveraprón
-
Stiky
senior tag
Nem piskóta.
btw. sztem ebbe a vastagságba simán beleférne már egy lapos venti a "hagyományos" fajtából és nem ez a kialakítású
Sőt, egy az egyben elhagynám a fenéklemezt és odahegesztenék egy noti hűtőpadot amin van mondjuk 2db 8 centis légkavaró... Ötlet copyrighted~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
Ptech
addikt
Jellemzés Burtális külsejű és belsejű, játékos óriásnotebook
Utolsó oldal, a táblázat.Rendesen megkérik az árát, az biztos, itthon nem hiszem, hogy igazán van ennek piaca.
-
Sicilian
addikt
Szerintem a gamer notiknak nem sok értelmük van,
aki ilyet vesz, azt nem sajnálom, hanem örülök neki,
hogy több pénze van, mint esze...nothing is true everything is permitted..
-
alamuszi
senior tag
Ejha, na ez durva. Meg az ára is.
"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh
-
Fáraó
őstag
Szép darab, de szvsz az Asus jobban megéri.
Azért csajozáshoz drága ez a cucc, arra inkább egy kocsi/motor kellene ilyen összegből.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Z_A_P
addikt
Ha i5-el veszem, es filmezek, netezek, stb, hogyan tudom "kikapcsolni" a radeon-t?
Van vm progi ra? Es visszakapcsolni, ha elinditok egy jatekot pl?OK
-
domi007
őstag
Rondaaa
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
Gomezz
senior tag
Hát ez biztos mindenkit meggyőzött!
Arról, hogy ne vegyen ilyet!!!
800e Ft, 2x2GB 1066-os rammal , TN panelos kijelzővel
Ernyiért simán beleférhetett volna 3x2GB 1600 és egy normál panel a látványnak!
Nem is értem mi értelme egy ilyen szerkezetnek, a játékot úgysem bírja sokáig aksival, ha már 220V kell akkor meg fele ennyiből veszek kétszer jobb asztali PC-t. -
D.Orion
veterán
Ez most csak valami vicc? Csak ennyi játékkal és pont ezekkel teszteltétek? Elég összecsapott szaga van, már elnézést... Én minimum elvártam volna azt, hogy ugyanazon játékokkal legyen tesztelve, mint amivel pl. egy asztali HD4850-et teszteltek(teszteltetek anno). Így legalább látná mindenki, hogy mennyi a különbség a Mobil és az asztali között... Ez a pár játék semmi...
-
Himym
senior tag
Semmi pénzért nem venném meg.
Sokkal jobb noti is van ennél ami még jobban és erősebb is na meg olcsobb.
Amúgy meg ocsmány,l MM-ben hogy oda vannak érte huha na bumm.De am köszi a tesztet. Esetleg Az alienware stand pc-t nem tesztelitek le? Vagy abban nincs semmi poén?
Gomezz: Ott a pont.
[ Szerkesztve ]
-
Z_A_P
addikt
No, en vagyok az elo pelda hogy miert van ertelme a "jatekos" laptopnak.
Nekem is az va, egy 17" (igaz Dell).
Miert?
Mert egyreszrol nem fer el asztali gep + monitor a szobaban (de tenyleg), egy pici iroasztal van, hely semmi. Masreszrol evente parszor utazok (2-3 hetes utak), es nem akarok olyankor sajat gep nelkul lenni. (netbook/intel GMA pici laptop/stb nekem NEM gep )
Szoval nekem idealisak. Igaz kompromisszum van, dragabb es lassabb mint egy asztalibol ki lehetne hozni, de azert hard-core jatekos sem vagyok, de neha jo elivenni a far-cry2-t es lvoldozni egy kicsitOK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Milyen videókártyát?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tudományos Pandémia Klub
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Lakberendező Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB
- Beszámítás! ASUS ROG Flow Z13 Gamer notebook - i9 12900H 16GB RAM 1TB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- Beszámítás! Apple MacBook Pro 16 2023 M3 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest