Új hozzászólás Aktív témák
-
Kérdésedre a válasz,é így 10 év távlatából, hogy elég sokáig.
Néhány elborult agy megoldotta, hogy a slave mxm foglalatba lehessen rakni nvme ssdt, a másik beteg meg csinál mxm foglalatos 2es sorozatú Nvidia kártyát, ray-tracinggel, mindennel.
Szóval ha kiveszed a dvdt, akkor kvázi öt meghajtó fér bele, és igaz, a proci gen 3 i7 marad, de 32gb ram, rtx3000 quadro, és ha igazak a hírek, a 3as Nvidia GPUból is lesz mxmes.
Beszarás.
De tényleg. -
kozmy
őstag
A nagy szakiktol szeretném kérdezni,hogy egy 18 r2 megér 430 k egyéves garival
-
A.tessz
senior tag
Nekem volt szerencsém kipróbálni a gtx 560 sli változatot, . Battlefield 3at próbáltam ki rajta, high beállításon full hd felbontásban és meglepően jól ment, valóban nem lehet szembe állítani őket egy asztali géppel, de nekem így is nagyon tetszik!
Asztali gép is pénznyelő főleg ha nagyon komolyat raksz össze, itt már a bővités is megoldott, tehát fejleszteni is lehet, mondjuk az ára durva azt aláírom, de menjetek fel az apple oldalára rakjatok össze egy mac book prot, 5 millió a legerősebb , na az beteg... 6970m cf konfiggalItt ehhez képest még teljesítményt is kapsz a pénzedért.
-
tarczali
tag
Brutális vas, bár ennyiert lehet is. Szerintem itt leginkabb az volt a lényeg, hogy kihozzák a top-mobil hardverekkel ellátott laptopot. Bár azért kiváncsi lennék 2-3 óra bf3 utan mit érez a gép, nem melegedik esetleg túl. Ettől függetlenül nagyon komoly.
-
szabibeni94
csendes tag
Tetszik a 15cmes hungarocell, bár a súlya lenne annyi mint egy hungarocellnek
-
DJJK
csendes tag
Meg lehet nézni élőben nálam, 1.000 Ft a belépő
Pontos címet email-ben írok: jobi.krisztian@gmail.com -
MZperX75
addikt
Hát ez nagyon szép,ezzel el lennék itthon is!
(csak mondom ,akinek nem tetszik a világítása,azt ki lehet kapcsolni!)
Hány kiló 3-4?
7970M-CFX az szép! -
geezer
aktív tag
Egyébként a Dell-t ellopták neki, utána már Alienware volt, nem?
-
Boxi88
őstag
Teljesítményre nagyon rendben van! Kinézetre nekem nem jön be...
-
byZsolt
tag
játékra, számomra nem lenne jó.
egyszerüen a kijelző túl kicsi (mondom, számomra) ezálltal lehet bámilyen ereős.
Laptop max net, meg egyéb , de nem játékra. -
BotaN
senior tag
Az amerikai árakra mindig elfelejtitek rászámolni az adót, mivel náluk államonként változó mértékű az "ÁFA" így minden ár amit a neten vagy boltban látsz az nettó.
Jó, jelen esetben olyan 850$ lenne átlagosan a bruttó, az még mindig nem 250k, de már lényegesen nem olyan vészes a dolog.
-
MasterMind
tag
Aki dolgozik, annak nincs ideje pénzt keresni
Élőben sokkal megdöbbentőbb látvány, mint így fotókon. Egyáltalán nem gondolnám, hogy semmi értelme, ezt többnyire olyanok írják, akik tudják, hogy soha nem lehet ilyenük.A technológia igenis fejlődjön, akkor is ha manapság nincs játék ami kihajtaná. A fejlődést mindig a prémium kategóriás cuccok hozzák el. -
bmollszeptim
aktív tag
Dögös masina
-
mepet
addikt
Gyönyörű masina! Dell bácsiék ismét csodát alkottak!
Azt azért nem szabad sosem elfelejteni, hogy x asztali GPU és x GPU mobil változata között hatalmas különbségek vannak teljessítményben, de persze ez így is majdhogynem sok lesz a mai játékokhoz "csak" egyetlen kijelzőn, "csak" FullHD-ben!
-
^Clown
addikt
Brutális, ahogyan azt megszokhattuk a Dell-től. Viszont ezektől a színektől elkapott a röhögőgöcs
Azt lehet tudni, hogy milyen panelt tesznek majd bele? -
Seep
senior tag
Ez a gep nem a magyar piacra van keszitve/ fejlesztve. Az USA-ban ez a 3-4 ezer dollar meg a siman megfizteheto kategoria. Ha a Dell outletbol veszed akkor rogton olcsobb 500-1000$ al. Nekem 3.5 eve van egy XPS1730-asom Sli 8800GTX el, meg ma is vallalhato teljesitmenyu. Szerintem ez is eleg lesz 3-4 evig. A hutes ebben is tobb koros,a GPU temp max 75-80 ig megy fol, viszont akkor mar hangos.
-
Löncsi
őstag
Szép, de az a poén, hogy a magyaroszági Alienware drágább mint ami nyugaton van.
Értsd, 750 dollár = 250.000 Ft.
-
Pug
veterán
"Haverok" között elmegy, de Magyarország elméletileg legnívósabb IT portáljának címlapján közölt cikkben szerintem finoman szólva nem
. De biztos velem van a baj, való világot, "máónikasót" és úgy alapvetően kereskedelmi tv csatornákat kéne bámulnom, akkor talán bevenné ezt a stílust a gyomrom
. Várj, jobban belegondolva, IT szaklap hasábjain még akkor sem
-
regvoltrossz
aktív tag
Érdekes, hogy elkezdtek itt a hozzászólók reális és hasznossági érveket hozni a gép ellen. Pedig hát sportkocsit, vagy dizájnbútort sem azért vesz az ember, mert az annyira megéri. Egy sportkocsi árából is kijön több kisebb kocsi ára is, mégis a sportkocsi után csorog a nyála az embernek
-
Pug
veterán
Nah kész....
"Először is egy játékra kihegyezett rendszer legfontosabb opcióinak számító videokártyák választéka bővül a legújabb darabokkal mind AMD, mind pedig NVIDIA frontján. A vörösök CrossFireX-be rendezett Radeon HD 7970M párossal kívánnak megfelelő mennyiségű képkockát a felhasználók arcába pumpálni
"
A félkövéren szedett mondat konkrétan ebben a formában értelmetlen.
Arról már ne is beszéljünk, hogy az "albrendje" szó finoman szólva nem létezik...
- "arcába pumpálni" WTF
Szerk: Ja látom időközben a fantasztikus nyelvújítás már kikerült a szövegből
. Gyerekek, azért lehet a színvonalra illene kicsit adni.... talán
Mert ez így fájdalmas.... -
atike
nagyúr
Tök jó, hogy egy milláért alázza a 150 ezres asztali konfigot. Kettőt kérek.
-
Quetch
csendes tag
Nem trollkodásból kérdezem, hanem komolyan: ennek a termékkategóriának mi az értelme? Ebből a pénzből bárki vesz egy olyan asztali játékgépet 24 colos monitorral, ami megszólal, mellé egy ultrahordozható notit (bár ehhez képest minden ultrahordozható), ha meg tényleg nem bírja ki valaki játék nélkül menet közben, akkor még egy PS Vitát. És kis túlzással még így is marad párszázezer forintja.
-
Apika
addikt
válasz
Tibor_560sec #24 üzenetére
Tényleg. Van valami eladási statisztikájuk? Kíváncsi lennék rá...
-
Ilyen gépem biztosan nem lesz.
-
Tibor_560sec
aktív tag
2012-be jó ha eladnak majd 150-200 db-t ...
Amúgy odaßasz ... -
Pug
veterán
Színvonalasabb címet nehéz lenne a kedves "szerzőnek" összehozni, mondjuk olyat amiben nem szerepel az "alázó" kifejezés? Vagy mondjuk a PH!-nak nem lenne-e egészségesebb, ha csak megfelelő szakmai és minimális retorikai képességekkel megáldott emberkéket engednének "cikkírói" pozícióba?.......
-
kapeti07
senior tag
Ez már lassan egy LOTTÓ topic lesz
-
Most is dolgozom nem azzal van a baj, csak nehezen lehet megkeresni azt a pénzt, amit erre "kidobsz!", holott nem ér annyit. Ha a lottón nyersz ott általában sokat nyersz és az csak plusz, amiből ha 1millió hiányzik annyira nem szívfájdalom, minthogy megveszed és kb 3 év múlva fabatkát sem ér, mert lesz újabb, jobb!
-
BotaN
senior tag
Ekkora súllyal, mérettel, ez már nem mobil eszköz, hurcolni semmivel nem lehet könnyebb mint egy kompaktabb PC-t, az ára miatt inkább lecsavaroznám az asztalra nehogy baja legyen. A hőtermelés miatt meg inkább max egy azbeszt réteg után merném a combomra tenni.
Tehát szerintem ha kivesszük a notebook jelzőt akkor PC-nek ebben az árkategóriában, gyenge, hangos, forró, kicsi a kijelző, ergo nálam megy a parasztvakítás kategóriába még ha meg is köveztek érte.
-
kapeti07
senior tag
Ha lenne egy ilyenem akkor is megőrjítene az a tény, hogy ennek az árából vehetnék egy nem annyira izmos notit (de 300-ból már egy olyat amin nem akadnak a játékok) + egy full gamer asztalit.
Szerintem még maradna is pénzem...
-
maross
nagyúr
Szeretem ezt a mentalitast, mindenki lottobol tervez meggazdagodni, munka meg se fordul senki fejeben
.
-
Nekem iszonyatosan tetszik, csak az árához kéne egy lottó nyeremény!
-
-
Angel1981
veterán
Ez aztán tényleg nem semmi, elismerem!
Egy ilyen laptopon már tényleg lehet AAA-s játékokkal is magas részletgazdagsággal játszani! -
Jhonny06
veterán
Meg nem jelennék egy ilyennel, hiába a brutális hardver, nagyon ízléstelen (mint ahogy az összes ilyen gamer laptop, szinte kivétel nélkül).
-
ZorkasT
csendes tag
Vajon egy ilyen hány évig képes kiszolgálni valakit folyamatos használat mellett?
-
misx
senior tag
A számítógépek Lambója.
-
geezer
aktív tag
Ha Sheldon Cooper is ezt választotta, nem lehet rossz.
Bazinga!
-
Apika
addikt
Nagyon jó masinéria, de mellbevágó az ára...
-
Cyberpunk
félisten
Egy ilyenre már szívesen leváltanám az asztalimat, ez erősebb lesz mint az enyém.
Csak az ára. Kéne egy lottó 5-ös hozzá, akkor vennék egyet.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ütős kis konfig, meg kell hagyni.
Ezek a színek a Csillagkapu Atlantisból egy kaptárhajó belesjében lévő színekhez hasonlít első ránézésre nekem.
Ez nagyon tetszett:
" vörösök CrossFireX-be rendezett Radeon HD 7970M párral kívánnak megfelelő mennyiségű képkockát a felhasználók arcába pumpálni,..." -
stratova
veterán
Hmm wiki szerint Pitcairn XT kaliber:
HD 7870 - 1408:88:24 - GPU 950 MHz, MEM 1375 MHz GDDR5 256 bit
HD 7970M - 1408:88:24 - GPU 800 MHz, MEM 1200 MHz GDDR5 256 bit
Nem gyenge. Ja hogy még CrossFireX is, én kérek elnézést. -
radi8tor
MODERÁTOR
7970M CrossfireX
Brutális gép lesz brutális áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A legerősebb videokártyák és processzorok fognak szolgálatot teljesíteni a legújabb bestiában.
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- OTP Bank topic
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fa is jól áll a Motorola Razr 60-nak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 24GB (6x4GB) DDR3 Szerver ramok
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest