Hirdetés
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Fujifilm X
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kafk89
csendes tag
Nagy reményeim vannak a játékhoz remélem nem jut colonial marien sorsára
-
-
gyáliSanyi
őstag
Mik ezek a szintetikusok/droidok? És miért támadnak a játékban?
-
ceia
őstag
Persze hogy lesznek fegyverek, de egyik sem alkalmas az idegen elpusztítására - a szintetikusok ellen jók lesznek, de az idegennel szemben csak a túlélés érdekében lesznek hasznosak: Revolver, lángszóró, molotov koktél, EMP mine (ez valami elektromos gránát-féle), soundmaker. (ez egy kis kütyü, ami hangokat keltve odacsalja a dögöt, ahová ledobtuk) Ugyanis főleg a hangok alapján talál ránk, és ezért nem árt ha tudjuk, ha harcba szállunk pl. egy szintetikussal, az idegen is nemsokára megérkezik. Van még valami, amivel püfölni lehet - ez egy fekete-sárga nyelű szerszám, aminek egyik felén kalapács van, a másikon villáskulcs.
Nekem mindenképpen csúcs játék lesz, mert sci-fi és Alien rajongó vagyok - és természetesen az első rész a kedvencem. Ebben a játékban meg egy űrállomáson kell kalandozni, ami úgy néz ki belülről mint a Nostromo, és ahol egy alien is bóklászik.. (olyan mint az első filmben, az nézett ki a legjobban!) Ezt nekem nem tudják elrontani, már csak a sima mászkálás is élmény lenne, hát még az idegen stb.. A garfika nagyon tetszik, veszettül jól néznek ki a fény/árnyék effektek. Mindig valami ilyesmiről álmodtam - persze a Nostromoval, de egy kicsit ott is szét lehet majd nézni!

-
pmheros
őstag
Itt a megoldás:
A sztori hőse Ripley lánya, Amanda lesz, aki szeretné kideríteni, mi is történt az édesanyjával és ezért belép a Weyland-Yutani céghez, elutazik a távoli Sevastopolra és megpróbálja megszerezni a USCSS Nostromo fekete dobozát. Azonban hamarosan első kézből tapasztalja meg, milyen ha a szembekerül a család legnagyobb ellenségével. Forrás: [link] -
hommeros
őstag
Akár játék nélkül is végigjátszható a játék. A borító nézegetésével. Egyszerre lesz félelmetes és sokkoló. Olyan 14 óra így a játékidő. A maradék 1 óra a lemezen lesz.
-
Gergosz2
veterán
A cikk egy szóval sem említi , hogy nem lesznek fegyverek.
Amúgy a jó játék kijelentéssel várjunk még. Előbb adják ki és lássuk, hogy élesben milyen. A legutóbbi Alien játékkal szó szerint átb*szták az embereket mert a demóban is jobban mutatott a játék mint a kész játékban meg a többi turpisság amit mindenki tud..
-
exec79
tag
ez már kezd a ló túloldala lenni.
-
gyáliSanyi
őstag
-
ceia
őstag
Eszerint [link] lesznek fegyvereink, de jobb is, eléggé gáz lenne mindössze a scannerrel kolbászolni egy ilyen helyen, még ha csak egyetlen idegen is lesz. Úgy tűnik a szaglása nem jó, így egy szekrény is jelenthet átmeneti biztonságot, amit gyakran igénybe is kell venni. Nekem 100%-ig bejön, az egyik legjobb játék, amit valaha láttam!
-
mentoloshypo
senior tag
válasz
djculture
üzenetére
Az Amnesia/Outlast-ből kiindulva még jó ötletnek is tartanám, hiszen ez a recept megfelelő kezek között működik, nem is akárhogy.
De kétlem, hogy ennél a játéknál erről lenne szó. Ultra naivnak vagy Alienes játékok terén tájékozatlannak (vagy 10-12 év alattinak) kell lenni ahhoz, hogy valaki elhiggye, hogy most 180 fokos fordulatot vesz a játék, és ezúttal egy 80% fölötti játékot kapjunk. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
mentoloshypo
üzenetére
Miért, pont ez adná a "savát" borsát.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Engem pl nem is érdekelne a játék ha kapnánk egy tonna fegyvert.
-
parampa
aktív tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
hogyne, gépkarabély, légvédelmi ütegek, tarack, rakéta-sorozatvető, tankelhárító löveg... svájci bicska és maga Duke Nukem 3D-ben

-
ceia
őstag
Nekem tetszik ez a lehetőség. Valóságszerűbbé teheti a játékot. Persze szó sincs arról, hogy beérném bújkálással. Ha taktikával, ügyességgel likvidálható pár dög, miért ne, de nem kell gyilkológépként végighentelni a pályákat.
-
djculture
félisten
Elég sok értelmetlenséget hordtak már össze...
-
Findzs
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
"Persze nekünk végig bujkálni kell az alienek elől, más emberek, meg droidok simán végigszambáznak a hajón anélkül, hogy megsérülnének."
idomított alien -t használnak majd nem tudtad
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
khron78
őstag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Senki nem mondta, hogy kell, csak egy lehetséges opció!
-
Gergosz2
veterán
Á szeretem az ilyet!
A Hitman széria is ezért a szívem csücske mert kb az összes pályát úgy meg lehet csinálni, hogy csak a főellenséget kell megölni. -
gyáliSanyi
őstag
Persze nekünk végig bujkálni kell az alienek elől, más emberek, meg droidok simán végigszambáznak a hajón anélkül, hogy megsérülnének.

A lángszórón és a forrasztópákán kívül vajon lesz valami gépkarabély is a játékban? -
pmheros
őstag
Amanda Ripley-McClaren 66 éves korában hunyt el, két évvel Ripley "hazakeveredése" előtt. Persze az hogy a földön halt meg és házasságban élt, nem zárja ki a lehetőségét annak hogy hétvégente Alienekkel fogócskázzon.
Egy áldozata biztos volt: a férje.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lesznek emberek is a hajón? Ez nekem új.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Fujifilm X
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó Clevo 870 DM/-G
- Dell Latitude 5440 14" FHD IPS Core i5 1345U VPro 16GB RAM 256GB NVME, Magyar Bill, Dell Gar.
- Asztali PC - Gigabyte Z170M - i7-6700K - 32 GB DDR4 - RX550 Pulse 2 GB - 240 GB M2 SSD - fullconfig
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Akció! Csere-Beszámítás! Macbook Air M4 13.3 Skyblue! 16/256 100% Akku, Garancia: 2028.09.14
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Bár állítólag a sok sok patch után, már úgy ahogy játszható.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Hitman széria is ezért a szívem csücske mert kb az összes pályát úgy meg lehet csinálni, hogy csak a főellenséget kell megölni.