Hirdetés

2019. január 22., kedd

Hozzászólások

(#1) Chrys_


Chrys_
(PH! addikt)

Hát ezért biztos nem cserélném le a jelenlegi Fire TV cuccomat. Akármennyire is "butított" Alexa van benne, akkor is csak egy spy-sw.

Hangerőt pl. nem az ilyen lejátszókkal állítom be, hanem direkt az erősítővel, mivel az elég szar dolog, hogy egy filmet relatív halkan megnézünk este, majd rögtön utána átkapcsolunk TV adásra az meg túl hangos és lehet kapkodni a távirányító után. Persze lehetne az erősítő is Alexa-kompatibilis, de az már megint felveti az első problémám az egésszel...

[ Szerkesztve ]

So obvious that Stevie Wonder could see it.

(#2) laleh


laleh
(PH! addikt)

Nagyon tetszik, árában is rendben van!

Ha fontos, inkább telefonon: 06302832078 Apple termék esetén segítségnyújtás érd privát

(#3) SunMount3r


SunMount3r
(PH! kedvence)

de sajnos hazánkba nem szállítják.-> Ennek mégis mi az oka?

Amúgy híve lennék a hanggal/beszéddel vezérelhető média lejátszásnak és egyéb app-okank is, csak én sem azon az áron, hogy minden egyes kukkot kéretlenül továbbít a net-en a saját adatbázisába. Legalábbis lenni kellene egy -egyszerű- opciónak, amivel ezt az adatgyűjtést kompletten ki lehet kapcsolni. (És nem csak úgy, hogy közben több oldalnyi Privacy blablát kel elolvasnod hozzá és kattintgatnod vagy 10 menüponton keresztül mindenfélét, teljesen átláthatatlanul, hogy végre teljesen ki legyen kapcsolva. -> Amit pl. a Google is csinál már egy ideje. Ráadásul vagy kéthavonta jön egy új Privacy frissítés, ami megint bekapcsolja alapból -ha nem azt, akkor valami másikat- és ha nem kezded el előröl az egészet kikapcsolgatni, akkor a Google nyerte a meccset...) Kellene erre is valami irányadó, globális szabályozás, ami végre visszafogná a vállalatok orbitális arcátlanságát ezen a téren. De ha jól tudom már az LG és a Samsung TV-s hasonló ügyek óta sem volt semmi előrelépés ebben...

Na, mit tanultunk ma?! Első észrevételem: A téli-fagyin nincsen gombóc!... A második: Viszont, ennek megvan az az előnye, hogy így össze lehet tapasztani kettőt anélkül, hogy összenyomnánk a gombócokat!... Igaz, vagy nem igaz?!

(#4) Tigerclaw


Tigerclaw
(PH! kedvence)

Tetszik az új dizájn, viszont nálunk haszontalan továbbra is.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#5) Tigerclaw válasza SunMount3r (#3) üzenetére


Tigerclaw
(PH! kedvence)

Csak Amazon Prime előfizetéssel van értelme olyan országban, ahol támogatva van. Még ha kint elő is fizetsz az Amazon Prime-ra, itthon csak külföldi proxy szolgáltatáson keresztül tudnád használni és persze nulla magyar tartalommal. Előfizetni meg jellemzően csak kinti címre lehet, jó eséllyel kinti bankkártyával.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#6) blackrulz válasza SunMount3r (#3) üzenetére


blackrulz
(PH! nagyúr)

"Amúgy híve lennék a hanggal/beszéddel vezérelhető média lejátszásnak és egyéb app-okank is, csak én sem azon az áron, hogy minden egyes kukkot kéretlenül továbbít a net-en a saját adatbázisába."

És akkor honnan tudná mit beszélsz hozzá? Jelenleg lokálisan elég korlátozott számítási kapacitás és tárhely áll rendelkezésre jellemzően.

Rohadtok egész nap a levegőn és labdáztok, vagy leültök a gép elé és csináltok valami értelmeset?

(#7) atok666 válasza SunMount3r (#3) üzenetére


atok666
(őstag)

Szerintem az nem adatgyujtes, hanem szerver oldali feldolgozas. Altalaban ott tortenik az “ertelmezes” - szerintem.

Atok

(#8) Chrys_ válasza atok666 (#7) üzenetére


Chrys_
(PH! addikt)

Ne legyél naív :D Amúgy persze hogy ott történik a feldolgozás. De nézd csak meg pl. a Google-nál a tárolt adataid. Ha nem törlöd, az összes írott/hanggal történt keresésed le van mentve.

Google példák:
myactivity
hangkeresések
Tárolt GPS adataid

So obvious that Stevie Wonder could see it.

(#9) FlashLed


FlashLed
(senior tag)

Nagyon szép a design. Csak hat tartalom nincs idehaza

The Mechanic

(#10) Gusztáv


Gusztáv
(PH! addikt)

Nagyon szép lett, sajnos itthon sok értelme nincs. Én anno egy Dot-ot, akartam rendelni Amazon-on, de azt sem szállítják Magyarországra. Nálam marad a Shield TV média lejátszónak, tud mindent, amit ez.

Laci

(#11) kpityu2 válasza Chrys_ (#8) üzenetére


kpityu2
(senior tag)

Akkor is le van mentve, ha törlöd. Csak te nem tudod megnézni. :D

Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál.

(#12) Chrys_ válasza kpityu2 (#11) üzenetére


Chrys_
(PH! addikt)

Lehet, akkor még rosszabb.

So obvious that Stevie Wonder could see it.

(#13) Balika911 válasza Tigerclaw (#5) üzenetére


Balika911
(PH! nagyúr)

Nem értem a hozzászólásod. Tavaly itthonról, itthoni kártáyval előfizettem az Amazon Prime-ra, és megy is szépen mindenféle proxy nélkül. Változott valami azóta?

[ Szerkesztve ]

(#14) Tigerclaw válasza Balika911 (#13) üzenetére


Tigerclaw
(PH! kedvence)

Melyik országban lévőt sikerült előfizetni, tehát milyen tartalmakhoz férsz hozzá?

Én még itt kint a németet fizettem elő, német címre, de mikor hazamentem az amazon video-kból kb. semmi nem ment. Ki is írta, hogy külföldön csak pár film és sorozat nézhető. Ez volt kb. 1 hónapja.

Most Netflix van, amit szintén itt németben fizettem elő, bár a magyar oldalon, viszont a németországban engedélyezett tartalmakhoz férek hozzá, ami elég gazdag. Abból tudom, hogy van pár német sorozat is. Amúgy eredeti nyelven nézek angolul mindent. Mikor hazamentem csont nélkül ugyanazt tudtam nézni, nem csökkent a hozzáférhető filmek, sorozatok száma.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#15) Balika911 válasza Tigerclaw (#14) üzenetére


Balika911
(PH! nagyúr)

Ez is német. A német Amazon Prime tagoknak szállított csak Shield TV-t, innét Magyarországról legalábbis ezt láttam. Ezért indítottam egy trialt, és végül maradt az előfizetés. Működik is szépen, szerintem elég sok film és sorozat elérhető.

Belegondolva lehet, nem is tavaly volt ez, hanem idén év elején.

Összehasonlítani nem tudom a kintivel persze, lehet, meglepődnék. :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.