Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HoTaZo

    őstag

    válasz pcrono #4695 üzenetére

    Itt jön el, amire írtam, hogy kell pár bütykölést csinálni. Ebben segít szucsati oldala. Sajnos ennek a telefonnak nagyon kicsi a belső tárhelye és már az alap frissítések alatt kihozza az általad is említett hibát.
    Ezért első kőrben le kell cserélni a ClockworkMod Recovery (röviden: CWM)-t, majd jön a root, Superuser, és ennél a pontnál választhatsz, vagy a Link2SD vagy a CronMod-INT2EXT. Én személy szerint a másodikat választottam és ajánlom. Ezzel az SD kártyára lehet átrántani a belső tárhelyet és akármekkora, de valójában csak 400MB-nyi méretre lehet bővíteni azt. Miért csak 400MB? mert afölött valamiért nagyon belassul a készülék. :((
    Amikor mindezzel megvagy, jelentkezik egy hiba, amit hálózat dobálásnak hívunk. Ehhez küldök egy modem.img fájlt, amit a TotalCommanderrel és Superuser engedéllyel felül tudsz írni a fájl saját helyén. Így a hiba orvosolva lesz.
    Innentől fogva a készülék normális használatra kész...
    Mindaddig, amíg fel nem csatlakozol a Google playre... :((( Ekkor leszedi magának a legújabb Google Play Áruház és Google Play Szolgáltatás alkalmazást. Na, ez utóbbi már túl nagy neki. De "Don't panic", egy SD Maid (mellyel a takarítást is el tudod végeztetni) vagy valamilyen más alkalmazás, mellel fagyasztani tudod az alkalmazásokat, lefagyasztod a Google Play Szolgáltatás alkalmazást, akkor egész jól használható ez a nem is fiatal, de jól optimalizált készülék.

    Ne ijedj meg! Az életbe visszahoztad már a telódat a fent leírtakkal a normális működést éred el pár... na jó, néhány lépéssel. :D

    Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

Új hozzászólás Aktív témák