Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Hát, ez így elég szegényes. Legalább egy dokumentum-olvasó elférhetett volna még benne.
Pár plusz funkcióval, mint pl. videolejátszás...
A mai, nagy képernyős PDA-telefonok korában fog valaki ilyet venni?
Külsőre tetszik. -
Brianiac
aktív tag
válasz FoxiestFox #1 üzenetére
Hát sz.tem sincs túl sok értelme, főleg ennyiért, és csak egy képnézegetőt kapok! Akkor ilyen árban inkább veszek 1 PDA-t és az jó mindenre!
Lumia 520
-
Khaal
őstag
Korrektül néz ki, de szerintem eléggé túl van árazva ahhoz képest hogy csak jpg-t tud, semmi mást. 3 óra akksis üzemidő is elég gyér a cucc méretéhez képest.
-
Zsolto
őstag
Talán majd ez... talán majd az... Emberek, 2009 vége felé járunk, ez meg olyan, mint a hat évvel ezelőtti asztali dvd-lejátszóm: buta, mint a tök, lassú és fapados. Miből állna beletenni ezekbe egy tisztességes képnézegető szoftvert? És ennyi pénzért...
Persze, 10-15k-ért vennék egyet a mamámnak, rányomnám a kedvenc fotókat az unokákról (az egyedüli okos dolog, hogy röptében átméretezi a képeket) és valóban vihetné magával a barátnőihez mutogatni. Erre jó lenne, de ha már, akkor valóban miért nincs benne egy e-book olvasó, egy hangszóró hogy zenét is tudjon lejátszani, és ha jól láttam, nem bővíthető a memóriája sem, ami pedig szintén hatalmas öngól.
Bocsánat, hogy kicsit zord voltam, de olyan kiábrándító, hogy még mindig vannak gyártók, akik mintha egy lakatlan szigeten fejlesztgetnének, mit sem tudva arról, hogy hol tart a világ.
[ Szerkesztve ]
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
rankesz
veterán
46-ért akkor már inkább vaszek egy 7 colos eee pc-t, "kicsit" több mindenre lehet használni, és akkora SD-kártyát teszek bele amekkorát akarok...
-
z0d1AK
nagyúr
Számomra azért hihetetlen, hogy milyen dolgokat csinálnak manapság - jó, tudom, hogy ilyenek eddig is voltak már egy ideje.
Amíg nagyszüleimnél párszáz forintos képkeretben vannak a képek, addig erősen az az érzésem, hogy hasonló értéket fognak azok, a digitális képkeretek is képviselni, amiken keresztül majd a saját unokáink képét látjuk öreg korunkban.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Khelben
nagyúr
Az ára kicsit durva, én fél éve vettem egy 800x600-as képkeretet 16000-ért, ami videót meg zenét is lejátszik. Amúgy egy nagymama roppantul tud örülni egy ilyennek.
-
BalanceR
addikt
Nagyon jó ki kütyü!
Ha az ára lemegy olyan 30.000re, veszik, mint a cukrot...
Azt tudja, amire tervezték, időseknek, fotósoknak, laikusoknak nincs szüksége többre.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
atike
nagyúr
....ára.... :ó Amúgy tök jó lenne egy ilyen otthonra. Mondjuk gőzöm sincs hova lehetne rakni...
-
Timyyy
őstag
Az árát nem éri meg, de 10 000-ért talán már reális lenne, mert maga az ötlet jó
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
rayoliviero
veterán
Nagyon drágán adják, ennyit biztos nem ér...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5