Hirdetés
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jön a képgenerálás a konzolokra
- Bezárta a Microsoft az ingyenes Windows 10-re ugrás kiskapuját
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányos topik
- Dell notebook topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Jövőre jön az LG újgenerációs processzora
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokanin
aktív tag
Arra azért tök kíváncsi lennék, hogy hány darabot gyártatnak le ebből a TSMC-vel.
Hogy lövik be, hogy mennyire van igény? Olyan túl nagy számot azért nem tudok elképzelni.[ Szerkesztve ]
-
Pingüino
senior tag
És igen, az AMD mellett az ARM-re épülő platformok is jönnek fel szép lassan.
-
fatpingvin
őstag
pont ez jutott eszembe
végre van valami, ez értelmes megoldásnak ígérkezik nem csak a nagyon HPC környezetben.
én simán használnám, szoftver az van rá, remélem lesz normális mainline supportja is.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
azért én szeretném ha magyarország olyan fosokat lenne képes gyártani.
vagy akár csak fele olyan jó fosokat.What is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.
-
fanti
addikt
Eddig olvastam el : "Az elődhöz hasonlóan a TSMC 7 nm-es node-ján készülő Altra Max M"
Tehát akkor ez sem lesz kapható csak dupla áron és csak baromi erősen limitált darabszámban...GIGABYTE B550 Aorus Pro, AMD Ryzen 9 5950X, Noctua D14, Crucial Ballistix 4x16GB DDR4 3200Mhz@3800MHz CL18, Powercolor 7900XT, M.2 Samsung 981 2TB, M.2 Kioxia (XG6) 2TB, 2 x Intel 730 SSD 480GB, Crucial MX500 2TB, SEAGATE SkyHawk 6TB, 750W Gigabyte Aorus Gold, Evolveo T4, Samsung S43BM700UUXEN
-
dokanin
aktív tag
válasz
Peter Kiss #9 üzenetére
És pont annyiért fogják adni, amennyi az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat kifejezetten jó skálázódást mér az Altra Max M sorozatra.
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímemet)
- Hobby elektronika
- Nők, nőügyek (18+)
- Építő/felújító topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest