Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • antikomcsi

  veterán

  Csak, hogy legyen ellenpélda is.

  Évek óta, gyakorlatilag mióta kiadták használok egy AC1200-at és kutya baja. kopp-kopp-kopp.
  Bizonyos okok miatt rengeteg le és feltöltéssel kell megküzdenie, gyors és stabil, újraindulni eddig pedig még csak áramszünet után indult újra. Ennyi pénzért teljesen rendben van, és én is ajánlanám bárkinek.

  A 100 megás az megint más, na az a vicc kategória 2019-ben.

 • Joci10

  senior tag

  Kismilliószor le lett írva (a múlt hetiben még személyeskedésig menő vita is alakult ki belőle), hogy ez a partnerek (támogatók) akcióiból való szemezgetés. Éppen ezért nem a 'szakmaiság' a fő szempont, hanem a partnerek támogatása (itt is el lehet hinteniük, hogy most mit akcióznak). Ezért születnek, és ezért van az benne, ami. Nem ajánló, csak egy hír, amiben partneri akciókból válogatnak. Pont.

  "Ajánlott-nem ajánlott" kérdéskör: Janeszgolnak is említeném, hogy nem mindenki tud róla, hogy melyik kategóriában melyik termék ajánlott, és melyik nem (én sem tudtam róla, hogy az említett két router nem ajánlott; és vagyunk ezzel páran még így). Az ilyen reklámcikkeknél meg ne várjuk már el, hogy a készítő a még a partnereknél szétnézés, válogatás, cikkírás után ellenőrizze is a termék 'ajánlott-nem ajánlott' minősítését a fórumban - ami meg ráadásul nem is 'hivatalos', vagyis .... (egyébként ha megnézed az oldalt, akkor rengeteg hardverről írnak, még olyanokról is, amik 'nem ajánlott' minősítést kapnak - mégsem megy a 'fúj-fúj, miért írtok erről' dolog azok fórumtémáiban, csak megjegyzik, hogy nem ajánlott, és akit érdekel a dolog, az onnantól nem vesz azt, és kész; aki meg mégis megveszi, annak meg úgyis tök mindegy minden, és a boltban úgyis rábeszélik bármire, hiába írnának itt bármit is).

  Egyébként #33-beli ASUS 1200G-s megjegyzéshez kapcsolódva: nálam egy 1200G+ modell megy minden általatok említett gond nélkül több éve. Nem tudom, ez mennyire más, mint a + nélküli verzió (vagyis hogy azért kapta-e az utótagot, mert ebben már kijavították az 1200G hibáját), de hajdanán még egy a fórumban ajánlott Archer helyett lett ez megvéve (az Archer-rel a környéken rengeteg gond volt, ezért nem ajánlotta azt a boltos, és ezért ajánlotta ezt, mert ezzel nem voltak problémák). Igaza lett, pedig nem volt érdekelt, mert nem volt se ez, se az a raktárban, vagyis mindenképp rendelve lett (kisvárosi üzlet - kisebb raktárkészlettel); és árban sem volt nagy különbség (az ASUS még olcsóbb is volt - bár gondolkodtam még az AC55U-n is, de az üzletben végül lebeszéltek a jelentősebb árugrás miatt - végül nem bántam meg).

Hozzászólok Aktív témák