Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

  • Tapasztalataim szerint feleslegesen sokat megy bennük a venti, de még nagyon minimális használatnál is megy. Ez szoftveresen javítható, ha 35-40 fok helyett csak 50-60foknál kapcsol be a venti, akkor már teljesen vállalható. (Persze így "előbb hal meg a proci" de ha lehet, akkor most senki se akarjon meggyőzni arról, hogy a 100+ fok fölé engedhető proci majd a 60-tól döglik meg).

    Egy picit több rezet rakhatnának a gépekbe, de amúgy nem égeti le a kezedet/öledet/asztalt, szóval nem vész, előbb fog a teljesítményből levenni, ami nagyon vékony gépekben szintén normális. Illetve pár éves gépeknél nagyon gyakran hallom azt, hogy már kezd elöregedni a venti (ami szerintem nem normális 1-2éves gépnél) és hangos, de azért ez megoldható. Az akksiknál szintén sokat láttam, ami viszonylag kevés ciklus után már messze nem hozta az eredeti teljesítményt.

    De ezeken kívül ha a design tetszik és nem viseli meg túlzottan a pénztárcádat, akkor nyugodtan menj rá. Az itthoni garanciális ügyintézés is teljesen vállalható, szóval összességében nálam ajánlott kategória. (Az más kérdés, hogy nem velük foglalkozom, mert nálam a 10/10 az a Microsoft Surface termékcsalád minden előnyével és hátrányával együtt) De megfordult már pár ZenBook a kezeim között, többnyire elégedett voltam velük a felsoroltakon kívül. Ha bármi egyéb kérdés felmerül, nyugodtan írj privátot :)

Hozzászólok Aktív témák