Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • redelectro

  csendes tag

  Sziasztok! Na én rendeltem a Tomtopról (október 6.) és kaptam is egy ilyen N2-t (október 11.). Első benyomás: "aztaezrohadtnagy".
  Az UPS "jóvoltából" szét volt törve a hátsó lámpája a lábtámasz alsó felén, a LED csík csak úgy fityegett a kábelen. Szanaszét fotóztam, jelentettem a Tomtopnak a sérülést, várom a választ (közben válaszoltak, segítenek). Azért ez nem állított meg abban, hogy összerakjam, jól feltöltsem és kivigyem kicsit gurulni. Tetszik. Egyszerű ki- és összehajtogatni, ugyan aggódom a műanyag részek miatt, pl a fül, amibe a csengő beleakad összecsukás esetén, vagy a hátsó sárvédő vége egy műanyag 'kupak', azalatt van a lámpa és az akksi. A lámpa búra esetemben sajnos összetört, le is kötöttem a LEDet, viszont így a kerék beveti a sarat, vizet egyenest az akksihoz. Ezt egyelőre áttetsző dobozragasztó szalaggal összekókányolva orvosoltam, jól befedtem vele az egész kitört részt.
  Amúgy masszív, stabil szerkezet, nem lötyög, jól megy és a nagy kerekeivel szépen veszi az út egyenetlenségeit. Én sehol nem olvastam róla, mielőtt megrendeltem volna, de VAN TEMPOMAT funkciója, ami szerintem nagyon állat, engem nagyon meglepett 😊 hasznos. Nekem a Lime roller az összehasonlítási alapom, az picit erősebben húz és gyorsabb, de irtó pici kereke van, ezért nagyon zötyögős menni vele. A Lime max. 27 km/h-val hasít, az N2 viszont nem megy 25 fölé, ez picit zavar egyelőre, de megszokom, segít a gondolat, hogy ja már nem 55Ft/percért rollerezem 😌

  Az N2 kijelzője szépen megmutat mindent, ami kell, a lámpák szépen, gombnyomásra kapcsolnak be-ki. A fékkar húzására kikapcsol a tempomat és villog a hátsó lámpa.

  Azt nem tudom, hogy a Bluetooth-t hiába keresem-e rajta/benne, valahol úgy olvastam, hogy van és lehet apphoz társítani a rollert. Mindenesetre az egyetlen egy gombbal - ami a kormány alatt, elöl van, kicsit nehézkes elérni, főleg menet közben - nem lehet beállítani.
  A gombbal kapcsolható a világítás, a sebességfokozatok (1-2-3) és a roller ki/be. Ennyit tud, és ez pont elég. A kormányon van hely egy telótartónak.
  Ja igen, $282 volt, ami revolutos kártyával nekem 87700 Ft-ban állt meg.
  Még szokom, gyűjtöm a tapasztalatokat.
  Jöhet kérdés, csak nem szoktam gyakran nézni a fórumot.
  :R
  [kép]

  Az életben a lehetőségek tárháza végtelen.

Hozzászólok Aktív témák