Hirdetés
- [Re:] Új barebone gépekkel jelentkezett az ASRock
- [Re:] Gamer asztal, nagy L-lel
- Raspberry Pi
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- [Re:] Egy rém egyszerű paranccsal károsítható akármelyik partíció a Windows 10 alatt
- [Re:] Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
Hozzászólok Aktív témák
-
Nagyon szép
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line. iPad Pro LTE & iPad 2018 ,IPhone SE 2020,Android One R.I.P
-
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
Orulok hogy tetszik
,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,
-
válasz
Agyturbina #2 üzenetére
Táj képek most sokkal jobban sikerültek mint múltkor .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line. iPad Pro LTE & iPad 2018 ,IPhone SE 2020,Android One R.I.P
-
válasz
Luck Dragon #3 üzenetére
Idoben nincs sorrendben, fogalmam sincs mikor melyik
,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,
-
KISDUCK
őstag
Elég jampi. Az a vörös homokos táj igen szép.
-
A kovetkezo 2 hetben megint 60m hosszu Road train-eket elozok, a 2X1 savos utakon, ahol a ket falu kozott atlagban 120km van, 5-6km hosszu egyenesekkel.
Sivatag
-
-
Csupingo
addikt
válasz
Agyturbina #8 üzenetére
A képeken az jön át, hogy szép, szinte érintetlen természet, viszont sokszor egész kies. Persze az is lehet szép, inkább az zavar, hogy talán ezek miatt gondolják az ottani emberek, hogy a nagy pusztában nem baj ha otthagyjuk az emberi mocskot, nem is látszik, elfér az, majd elrohad 300 év alatt címszóval. Nagyon el tudják rontani a látképet az ilyen dolgok. Sajnos ilyen az emberiség. Szebbé, jobbá még nem tettük a Földet, csak rosszabbá.
Mi a panasz? Víz alatt fullad? Értem. (Maksa) Eszkimó menyasszonya van, mit szórakozik itt? Shakespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Bitang szép hely a Föld másik fele (is). Kár, h tele van emeberevő pókokkal, sziszegő cápákkal és lábatlan csúszómászókkal.
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
whbear
senior tag
Mekkora az átlagos háttérsugárzás azon a területen? Mert az 1950-1960as években csúnya dolgokat műveltek ott az angolok.
[ Szerkesztve ]
Arch Linux KDE, XFCE
-
Gyönyörű színek!
"Körülbelül százmilliárd, a Naphoz hasonló csillag található meg minden galaxisban." https://www.youtube.com/watch?v=McUdml5ZlA8
-
Tudom sajnos, de kezdek ROM- ot cserélni magam is. Senkit sem érdekel, így lassan engem sem.
Sajnálom, max annyit tehetek, hogy legalább magam nem szemetelek.,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,
-
Az közép AU volt, mi attól még messze vagyunk.
Keress rá Goldfields WA.
Különben nem tudom, mennyi a háttér sugárzás, igaz nem is érdekel személy szerint. Nem terveztem, hogy örökké élni fogok, max még 34 évet. Én már visszafelé számolok.,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,
-
Eddig 1darab kígyóval találkoztam, aki problémát okozhatott volna. A tehén szerintem veszélyesebb az út közepén, és abból van dögivel.
Nincs mitől félni, a cipőmet a szobám előtt hagyom kint minden este. A szabad ég alatt. Senki nem akart még beköltözni, igaz biológiai hadviselést folytatok.
-
whbear
senior tag
válasz
Agyturbina #14 üzenetére
Igen, ez valóban nem az a környék. Jól kiszámoltad a B oldal hosszát...
Arch Linux KDE, XFCE
-
En ugy tudom a legközelebbi robbantás Dél AU ban volt aminek a határa barátok között is 500km innen.
Ezért nem is érdeklődtem sosem
-
-
Csupingo
addikt
válasz
Agyturbina #18 üzenetére
Atomfelhők?
Mi a panasz? Víz alatt fullad? Értem. (Maksa) Eszkimó menyasszonya van, mit szórakozik itt? Shakespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Dupla szivarvany, csak sasolni kell a kepet hozza(legalabbis amit a szememmel lattam az volt) es igen atom felhok, mert atomokbol allnak a felhok.
[ Szerkesztve ]
-
abridabri
addikt
válasz
Agyturbina #20 üzenetére
Breaking News : Ausztráliában atomfelhőket láttak !
Szép képek ,ment is háttérképnek a naplementés
-
válasz
Agyturbina #18 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Körülbelül százmilliárd, a Naphoz hasonló csillag található meg minden galaxisban." https://www.youtube.com/watch?v=McUdml5ZlA8
-
Milyen gizda az a kólás palack
Nalunk 600ml furcsa újra látni a girhes tesótKülönben gyönyörű, ilyen szép kólás palack kompozíciót ritkán látni
Muvesz-e vagy e?,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,
-
válasz
Agyturbina #17 üzenetére
Ponltositom magam 767 Kalgoorlie-Ecula tav
Rosszul emlekeztem, igaz regen jartam azon az uton, akkor is csak egyszer.,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,
-
válasz
Agyturbina #23 üzenetére
Szeretem azt hinni, hogy igen. Egyébként lóf__azt.
[ Szerkesztve ]
-
Jo iranyba haladunk, ez tetszik ha van lof@sz, akkor baj mar nem lehet, a kepek keszitoje is igy velekedik, ezert minden beszelgetesunk alkalmaval kiterunk eme problemakorre. Ha 2 van az meg jobb, egy a seggedbe meg egy a kezedbe, hogy tudjad mi van a seggedbe.
-
Pont reklamálni akartam road train-es képekért, de aztán legörgettem
Gyerekként az volt az álmom, hogy road train sofőr leszek. Aztán máshogy alakultak a dolgok
-
-
Uj divatra lettem figyemes, a 4. felpotkocsit, ami a felpotkocsiknak is a fele, mostanaban az utolso elotti helyre rakjak, eddig mindig a gepes utan olt kozvetlenul. Gondolom igy kevesbbe kigyozik, mert amikor mesz mogottuk akkor siman van egy meter kilengese jobra balra, a szerelvenynek.
-
válasz
Agyturbina #29 üzenetére
De amit fényképeztél, azon csak 3 félpót van
-
Nem en fenykepeztem
Na majd akkor csinalok rola kepet, mert van a vontato, es van 3 felpotkocsi, meg egy fel felpotkocsi, max hossz valami 62.5m.
A kep minosege nem lesz ilyen csodalatos, de megigere kaptok egyet nemsokara. Most szolt a fonokom, penteken indulok Gascoyne Junction -ba Geraldton-on keresztul. Cirka 16 ora vezetes.
Egy kep a fel felpotkocsirol, az elso a gep utan
Kozben Googli mutatja az igazsagot a 4 potkocsis szerelvenyrol
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
őstag
válasz
Agyturbina #31 üzenetére
Az igen, nyáron a bozótos sivatagos úton 16 óra, majd ha megállsz pihenni pár képet lőj nekünk!
-
válasz
Agyturbina #31 üzenetére
Aha, már látom, ez egy olyan félpót, aminél a tengelyek felett már nem a felépítmény van, hanem egy nyereg egy következő félpótnak. Igen, valószínűleg ilyesmi magyarázata lehet a dolognak, hogy stabilabb úgy a szerelvény: [link]
-
valahogy így fog kinézni a Mars terraformálás után
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
-
Az utolso felpotot leszamitva, az osszes felpot olyan, hogy van rajta nyereg, ha nyerges kivitel, de van vonorudas megoldas is. Igaz abban nem vagyok 100% biztos, hogy van belole 4 potkocsis.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Agyturbina #36 üzenetére
Nekem nem úgy tűnik. Pl. az ebben a posztban lévő képeken is, a hátrébb lévő félpótok egy külön konzolon vannak elöl, aminek van két tengelye, van rajta egy nyereg meg egy vonóháromszög(?) vagy valami hasonló.
-
Sosem ástam maga bele, úgyhogy valószínűleg igazad van. Lehet az csak egy kicsi kocsi (dolly) ami a köztes szerepet betölti. Majd egyszer megnézem
-
válasz
Agyturbina #31 üzenetére
-
-
válasz
Agyturbina #41 üzenetére
úgy látom nem ugyanazok az elképzeléseink a Family Friendly és a Moderate kifejezésekről, mint az ausztráloknak
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- [Re:] iPhone SE 2020, 64GB, fekete, független, garancia + ajándék
- Laza koronavírus topik
- [Re:] MSI 5700 XT g gaming X (0km-es,Garancia 1év)
- [Re:] Új barebone gépekkel jelentkezett az ASRock
- [Re:] Huawei P30 - kell ennél több?
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Gamer asztal, nagy L-lel
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy